Gå direkt till innehåll
​Vismas kundservice bäst i Sverige

Pressmeddelande -

​Vismas kundservice bäst i Sverige

Visma Advantage har utsetts till Sveriges bästa kundservice 2015 i klassen Business to business. Det är första gången Visma Advantage deltar i tävlingen, där kvaliteten på engagemang och service testas genom samtal till kundtjänster.

– Vi är otroligt stolta över utmärkelsen som Sveriges bästa kundservice för Business to business. För oss är kunden alltid viktigast och det här är ett värdefullt kvitto på att vi arbetar på rätt sätt, säger Malin Hessing, kundserviceansvarig på Visma Advantage.

Utmärkelsen delas ut av undersökningsföretaget Q SURVEY, som arbetar med att analysera och förbättra kundservicetjänster.

Undersökningen genomförs med hjälp av en metod som kallas mystery survey. Det innebär att bedömare på Q SURVEY ringer 200 samtal till varje deltagande bolag. Med utgångspunkt från samtalen bedöms bland annat engagemang, bemötande, tydlighet, effektivitet och allmän attityd.

– Vi är glada och stolta, men arbetet slutar inte här. Vi kommer att jobba hårt för att behålla vår titel och fortsätta erbjuda Sveriges bästa kundservice, säger Henrik Salwén, vd på Visma Advantage.

Bland de nominerade i klassen Business to business fanns även DHL Express och Nacka kommuns ServiceCenter IT & Support.

Om Visma Advantage
Visma Advantage samförhandlar i dag inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram starka avtal för kunderna, som erbjuds förmånliga rabatter inom bland annat frakt, drivmedel, telefoni och kontorsmaterial.

För mer information, kontakta
Malin Hessing, kundserviceansvarig, Visma Advantage, 010-141 29 06

Henrik Salwén, vd, Visma Advantage, 010-141 29 02

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02