Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vismas kunder erbjuds företagsförsäkring från Svedea

Visma har inlett ett samarbete med Svedea Specialförsäkring. Samarbetet innebär att kunder hos Visma Advantage får möjlighet att teckna förmånliga företagsförsäkringar. Premien räknas fram med hjälp av företagets organisationsnummer och kan tecknas direkt på webben.

Försäkringen kom­mer att erbjudas i tre olika nivåer beroende på vilket skydd kundföretaget vill ha och är utformad för att vara lätt att förstå. Samtidigt ger den ett fullgott försäkringsskydd.

– Visma Advantage har 8 500 kunder som vi vet efterfrågar en konkurrenskraftig försäkringsprodukt. Vi hoppas mycket på samarbetet med Svedea, som erbju­der en mycket intressant produkt, säger Henrik Salwén, vd för Visma Advantage.

– Visma Advantage är precis som vi ett företag som vill förbättra och förenkla för sina kunder. Vi är glada att kunna erbjuda Vismas kunder möjlighet att teckna företagsförsäkring direkt via webben. Lösningen är den första i sitt slag på marknaden och innehåller ett stort mått av nytänkande, säger Christina Almtun, affärsområdeschef Företag på Svedea.

Visma Advantage effektiviserar inköp för små och medelstora företag. Genom att bli kund hos Visma Advantage kan ett företag eller en organisation effektivisera inköp och frigöra mer tid åt kärnverksamhet. Avtalen finns tillgängliga i Visma Advantages inköpsportal.

För mer information, kontakta
Henrik Salwén, vd för Visma Advantage, 08-534 817 63, henrik.salwen@visma.se
Christina Almtun, affärsområdeschef Företag, Svedea, 08-790 03 03, christina.almtun@svedea.se

Om Svedea
Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, som är ett helägt dot­terbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag, Hannover Re.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73