Gå direkt till innehåll
Vismas inköpstjänst stärks med hemelektronik från NetOnNet

Pressmeddelande -

Vismas inköpstjänst stärks med hemelektronik från NetOnNet

Visma har tecknat avtal med NetOnNet. Företaget är det senaste tillskottet av leverantörer till Visma Advantages inköpstjänst. Det nya samarbetet ger Vismas kunder extra rabatt på redan prispressad hemelektronik.

– Med NetOnNet kan vi erbjuda våra kunder riktigt prispressad hemelektronik – från en leverantör som redan är billigast på marknaden. Lägg till fri frakt direkt från lagerhyllan så har små och medelstora företag alla möjligheter att spara pengar via detta inköpsavtal, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Via lagerhyllan – till småföretagare över hela Sverige
NetOnNets affärsidé är att förse privatpersoner och företag med allt inom hemelektronik, till lägre priser än andra. Genom att hålla kostnaderna nere, kan företaget erbjuda de låga priser som efterfrågas av kunder över hela Sverige. I företagets webbshop kan besökaren på ett enkelt sätt försäkra sig om att priset alltid är rätt genom en länk till prisjämförelsesajten Prisjakt. Tillsammans har Visma och NetOnNet nu tagit fram ett särskilt avtal, som ger kunder hos Visma Advantage möjlighet att handla hemelektronik via webben till ännu lägre priser.

– Nu växlar vi upp vår B2B-satsning. Vårt fokus har alltid legat på kundnöjdhet, och samarbetet med Visma Advantage ger oss möjlighet att leverera produkter och tjänster till många småföretagare. En viktig förutsättning när man säljer till mindre företag är att man som leverantör måste optimera såväl pris som kvalitet sju dagar i veckan. Vår kunskap om produkten i kombination med vår kostnadseffektivitet samt Vismas erfarenhet av målgruppen ger oss möjlighet till just detta, säger Fredrik Johansson, försäljningschef NetOnNet B2B.

För mer information kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage, 010-141 29 07, daniel.saldenius@visma.com
Anders Gustafsson, Key Account Manager på NetOnNet, 033-723 32 30, anders.gustafsson@netonnet.com

Om NetOnNet
NetOnNet bildades 1999 och är ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag med 33 lagershoppar och 700 medarbetare. Hos NetOnNet handlar du direkt från lagerhyllan – snabbt, smidigt och enkelt. Som nätbutik/lagershop minimerar de kostnaderna för lager, exponering, hyra, administration och personal. Kostnadsfördelarna kommer kunderna till godo i form av lägre priser.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell, kontorsmaterial och elektronik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02