Gå direkt till innehåll
Visma växer inom transportområdet i Norden

Pressmeddelande -

Visma växer inom transportområdet i Norden

Visma har fått ännu ett uppdrag inom transportområdet i och med att finska Transportstyrelsen valt Visma som leverantör av ett rapporteringssystem för järnvägen.

Visma är en stabil leverantör av olika typer av transportlösningar i Norden. Finska Transportstyrelsen har valt Visma som leverantör av en skräddarsydd lösning för att hantera incidenter och felrapportering inom järnvägen. Uppdraget omfattar både utveckling och applikationsförvaltning. Visma har tidigare byggt finska Transportstyrelsens ärende- och dokumenthanteringslösningar.

I Sverige levererar Visma bland annat en komplett transportlösning till Kriminalvården. Lösningen är baserad på Visma TransPortalen TMS, som bygger på den senaste tekniken inom webb, optimering och mobilitet. Med det nya transportplaneringssystemet kan beställarna inom Kriminavården enkelt följa sina beställningar och transportförarna får en säkrare arbetsmiljö.

För mer information, kontakta
Andreas Wikholm, vd för Visma Consulting AB, 08-633 22 50

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73