Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Visma växer i Dalarna

Visma Services expanderar sin verksamhet i Dalarna genom att öppna kontor i Borlänge och Sälen. Därmed stärker Visma ytterligare sin position i regionen.

− Vi fortsätter vår expansion med målsättning att vara marknadsledande i de marknader vi väljer att etablera oss på. Nu kan vi erbjuda våra tjänster inom redovisning och lön i nästan hela Dalarna och det finns en härlig entreprenörsanda i denna region som vi vill vara med och bygga upp med våra tjänster, säger Magnus Hedlund, vd för Visma Services.

Ytterligare expansion
Sedan tidigare har Visma kontor i Falun, Svärdsjö och Malung. Samtidigt med nyetableringarna tar Visma även över den verksamhet som Leksandsbaserade Xbase tidigare bedrivit i Falun.

− Detta ger oss möjlighet till en extra snabb expansion i Faluområdet och det känns mycket spännande och inspirerade, säger Martin Hellström, som ansvarar för Vismas kontor i Falun.

Visma Services har nu fem kontor i Dalarna med totalt 25 anställda. I hela landet har företaget tio kontor, varav huvudkontoret i Stockholm är ett.

För mer information, kontakta
Magnus Hedlund, vd för Visma Services, 08-693 90 71, magnus.hedlund@visma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Relaterat innehåll