Gå direkt till innehåll
Visma utser ​Exsitec till Årets partner för tredje året i rad

Pressmeddelande -

Visma utser ​Exsitec till Årets partner för tredje året i rad

Visma har för tredje året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner. Utnämningen tillkännagavs på Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november. Utmärkelsen går till partnerföretag som under 2020 utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

– Exsitec visar återigen att de är sanna experter på att hjälpa företag välja rätt systemstöd för just deras verksamhet. Under det här utmanande året har de dessutom visat stort prov på kreativitet, mod och snabbrörlighet. Inte minst vad gäller att se möjligheter för sina kunder baserat på lösningar från Visma, säger Carola Lissel, vd för Visma Software AB.

Visma har för tredje året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner. Utnämningen tillkännagavs på Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november. Utmärkelsen går till partnerföretag som under 2020 har utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

Exsitec har under 2020 hjälpt ett stort antal företag att hitta rätt, få på plats och dagligen använda sig av moderna affärssystem. De har också haft en minst sagt flygande start på sin försäljning av beslutsstödslösningen OneStop Reporting.

Visma Software motiverar utnämningen av Exsitec till Årets Partner 2020 så här:

“Genom en imponerande snabb omställning för att möta 2020 års marknadsförutsättningar har Exsitec åter levererat på högsta nivå. De visar också imponerande kreativitet och snabbhet i ta till sig möjligheter med nya lösningar i Vismas erbjudande.”

– Under året har vi fått hantera förutsättningar vi inte varit med om tidigare. Antalet företag som valt oss som partner för att få en modern affärsplattform på plats är större än någonsin just nu. Vi är stolta över oss själva och våra kunder för den snabba omställningen samt känner stor tillförsikt för framtiden där vi tillsammans med Visma arbetar för att hjälpa fler svenska företag till en enklare och effektivare arbetsvardag, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Utmärkelsen Årets Partner delas ut av Visma Software på årlig basis. Utöver Årets partner 2020 delades ytterligare elva utmärkelser ut under Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

För mer information, kontakta gärna:

Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com

Johan Kallblad, vd för Exsitec, 070-665 99 09, johan.kallblad@exsitec.se

Ämnen

Taggar


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

VD Visma Software AB 010-141 27 57