Gå direkt till innehåll
Fr.v: Liselotte Verbeek, tf vd för Visma Software, Johan Kallblad, vd för Exsitec samt Markus Holm, säljchef Visma Software.
Fr.v: Liselotte Verbeek, tf vd för Visma Software, Johan Kallblad, vd för Exsitec samt Markus Holm, säljchef Visma Software.

Pressmeddelande -

Visma utser ​Exsitec till Årets partner för fjärde året i rad

Visma Software har för fjärde året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner. Utnämningen tillkännagavs på Visma Software Partner Summit den 4 februari 2022. Utmärkelsen går till det partnerföretag som under 2021 utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

– Exsitec har bidragit stort till affärssystemet Visma.nets starka tillväxt de senaste åren. De bevisar återigen att de inte bara är stora och starka utan även engagerade och närvarande, samt att de drivs av att deras expertis och insats ska göra kundens vardag enklare. I vårt nära samarbete utmanar Exsitec oss ständigt, vilket har stor betydelse för vår produktutveckling, säger Liselotte Verbeek, tf vd för Visma Software.

Lokala partner som kan den svenska marknaden är en grundsten för att Vismas ERP-lösningar i dag utgör mer än en fjärdedel av den svenska marknaden, samt flaggskeppsprodukten Visma.nets urstarka tillväxt.

Under 2021 hjälpte Exsitec ett stort antal företag att hitta rätt, få på plats och dra nytta av fördelarna med ett modernt affärssystem. De driver också ett imponerande arbete för att säkra kompetens och erfarenhetsutbyte inom sin organisation, vilket utan tvivel spelar in i bilden av Exsitec som en värdestyrd specialist på verksamhetsstöd, med spetskompetens.

Visma Software motiverar utnämningen av Exsitec till Årets Partner 2021 så här:
“Exsitec är en partner som ständigt siktar uppåt och framåt samt har en fantastisk tillväxtkurva över lång tid. De växer både med nya medarbetare och kunder i en oöverträffad takt, vi kan bara applådera.”

– Att vara partner till Visma är en tillväxtinjektion och vårt samarbete växer sig starkare för varje år. Visma.net är en av de viktigaste byggstenarna i Exsitecs framgångsresa, och att vi varit en del av att såväl etablera affärssystemet som att göra det marknadsledande har skapat starka band. Vi är mycket tacksamma och glada över att Visma återigen utser oss till årets partner, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Utmärkelsen Årets Partner delas ut av Visma Software på årlig basis. Utöver Årets partner 2021 delades ytterligare åtta utmärkelser ut under Visma Software Partner Summit, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

För mer information, kontakta gärna:
Liselotte Liselotte Verbeek, tf vd för Visma Software
Tfn. 0793-46 21 33
Mail. liselotte.verbeek@visma.com

Johan Kallblad, vd för Exsitec 
Tfn. 070-665 99 09
Mail. johan.kallblad@exsitec.se

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden