Gå direkt till innehåll
Visma Consulting en av två leverantörer som tecknar ramavtal med PRV avseende IT-konsulttjänster
Visma Consulting en av två leverantörer som tecknar ramavtal med PRV avseende IT-konsulttjänster

Pressmeddelande -

Visma tecknar ramavtal med PRV kring konsulttjänster

Visma Consulting en av två leverantörer som tecknar ramavtal med Patent- och registreringsverket, PRV, avseende IT-konsulttjänster, bestående av resurskonsulter och uppdragskonsulter. Affärsvärdet uppskattas till ca 50 MSEK under en avtalsperiod på upp till 4 år.

- Vi är mycket stolta att få förtroende från PRV att leverera IT-konsulttjänster och att få vara delaktiga i deras digitaliseringsarbete. Visma Consulting har vunnit flera ramavtal med myndigheter att leverera IT-konsulttjänster samt att utveckla deras digitaliseringsprocess. Vi ser fram emot att få utveckla PRV och hjälpa dem i att möta framtidens möjligheter inom IT, säger Anders Sjölander, försäljningschef på Visma Consulting.

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt och arbetar för att nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant ska stärka Sveriges tillväxt, innovationsförmåga och konkurrenskraft. I PRV:s uppdrag ingår att öka kunskapen om och förståelsen för värdet av immateriella tillgångar hos företag, offentliga aktörer och allmänhet.

Nyligen avslutade PRV en upphandling avseende IT-konsulttjänster. I utvärderingen bedömdes bland annat leverantörernas genomförandeplan i ett fiktivt uppdrag utifrån tre utvärderingskriterier: Bemanning, Samordning och koordinering samt Kvalitet.

- PRV välkomnar Visma som ny leverantör av IT-konsulttjänster! Vi ser fram emot att ha Visma som en av våra partners i vår fortsatta digitaliseringsresa. Vi är övertygade om att vi tillsammans med Vismas expertis fortsatt kommer kunna utveckla vår verksamhet och erbjuda våra kunder nya digitala tjänster, säger Maziar Soltani, CIO på PRV.

Det nya upphandlingsavtalet börjar gälla i februari 2022 och sträcker sig under totalt upp till fyra år. Vismas ansvar under avtalsperioden är att erbjuda både resurskonsulter och uppdragskonsulter samt samordna och koordinera de avropade resurser och kompetenser som krävs för att genomföra specifika uppdrag. Uppdragen kommer i huvudsak utföras i PRV:s lokaler i Stockholm och Söderhamn.

För mer information, kontakta:
Anders Sjölander, försäljningschef på Visma Consulting 
Mail. anders.sjolander@visma.com.
Tel. +46 70 482 05 22 


Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden