Gå direkt till innehåll
Visma startar kampanj för fler nya företag

Pressmeddelande -

Visma startar kampanj för fler nya företag

Programvaruföretaget Visma Spcs lanserar i dag kampanjen "Nu startar vi om Sverige" för att fler ska vilja och våga starta eget företag.

Visma öppnar webbplatsen nustartarviomsverige.se och Nyföretagartelefonen - en telefonsupport för den som vill starta eget. Kampanjen pågår under hela september.

- Med rätt stöd skulle åtskilliga av dem som nu förlorar jobbet kunna starta eget. Vi har mer än hälften av Sveriges småföretag som kunder och har med åren byggt upp stor kunskap om företagande som vi gärna delar med oss av, säger Rolf Dahlberg, grundare av och vd för Visma Spcs.

Kampanjen kommer att pågå under september, men både webbplatsen och telefonsupporten kommer att finnas kvar efteråt. Syftet är att få fler att vilja och våga starta eget.

- I motsats till den bild av nyföretagande som dominerar i samhällsdebatten skulle jag vilja påstå att det både är lätt att starta och kul att driva företag. Det är hög tid att ändra bilden av hur det är att starta eget, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs.

Webbplatsen finns på www.nustartarviomsverige.se.
Nyföretagartelefonen: 0470-70 60 70

För mer information kontakta:
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se
Lars Fredell, informationschef Visma Spcs AB, 0470-70 60 50, lars.fredell@visma.se

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 15 000 anställda, 1 200 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 2 081 miljoner euro år 2021 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88

Relaterat innehåll