Följ Visma

Visma startar kampanj för fler nya företag

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2009 08:15 CEST

Programvaruföretaget Visma Spcs lanserar i dag kampanjen "Nu startar vi om Sverige" för att fler ska vilja och våga starta eget företag.

Visma öppnar webbplatsen nustartarviomsverige.se och Nyföretagartelefonen - en telefonsupport för den som vill starta eget. Kampanjen pågår under hela september.

- Med rätt stöd skulle åtskilliga av dem som nu förlorar jobbet kunna starta eget. Vi har mer än hälften av Sveriges småföretag som kunder och har med åren byggt upp stor kunskap om företagande som vi gärna delar med oss av, säger Rolf Dahlberg, grundare av och vd för Visma Spcs.

Kampanjen kommer att pågå under september, men både webbplatsen och telefonsupporten kommer att finnas kvar efteråt. Syftet är att få fler att vilja och våga starta eget.

- I motsats till den bild av nyföretagande som dominerar i samhällsdebatten skulle jag vilja påstå att det både är lätt att starta och kul att driva företag. Det är hög tid att ändra bilden av hur det är att starta eget, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs.

Webbplatsen finns på www.nustartarviomsverige.se.
Nyföretagartelefonen: 0470-70 60 70

För mer information kontakta:
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se
Lars Fredell, informationschef Visma Spcs AB, 0470-70 60 50, lars.fredell@visma.se

Bifogade filer

PDF-dokument