Gå direkt till innehåll
Visma stärker sitt erbjudande inom HR och lön – förvärvar nederländska Nmbrs

Pressmeddelande -

Visma stärker sitt erbjudande inom HR och lön – förvärvar nederländska Nmbrs

Visma förvärvar den nederländska mjukvaruleverantören inom HR och lön, Nmbrs, som under de senaste tio åren drivit på utvecklingen av molnbaserade lösningar för HR- specialister och redovisningskonsulter. Därmed utökar Visma sitt erbjudande och stärker sin ledande position på HR- och löneområdet.

– För Nmbrs del innebär det här helt andra möjligheter, både nationellt och internationellt. Genom att vara en del av Visma kommer vi att kunna fortsätta bygga vidare på vår plattform och skapa fler valmöjligheter och större värde för företag och redovisningsbyråer. Vi kommer också att fortsätta vara en pålitlig partner till våra medarbetare, säger Björn Bylund, Country Manager för Nmbrs i Sverige.

Nmbrs grundades år 2007 i Nederländerna och har idag omkring 120 anställda på kontor i Amsterdam och Lissabon. Bolaget finns representerat på marknaderna i Nederländerna, Portugal och Sverige.

Nmbrs mjukvara distribuerar varje månad över 900 000 lönebesked åt cirka 2 500 kunder, främst inom småföretagar- och redovisningsbranschen. Varje månad använder 160 000 företag Nmbrs lösningar för säkra transaktioner till ett värde som motsvarar en miljard dollar. Med fler än 100 integrationer kan kunder enkelt kombinera Nmbrs mjukvara med andra plattformar.

Nmbrs fortsätter att driva och utveckla sin verksamhet som en fristående organisation och under nuvarande namn. Det görs inte heller några förändringar i bolagets ledning.

För mer information, kontakta gärna:
Björn Bylund, Country Manager på Nmbrs i Sverige, 070-385 33 55, bjorn.bylund@nmbrs.com
Johanna Stier, pressansvarig för Visma Sverige, 073-056 17 69, johanna.stier@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73