Gå direkt till innehåll
Visma stärker sin satsning på fastighetsmäklarmarknaden genom köp av Webtop Solutions AB

Pressmeddelande -

Visma stärker sin satsning på fastighetsmäklarmarknaden genom köp av Webtop Solutions AB

Visma har tecknat avtal om köp av det norsk/svenska utvecklingsföretaget Webtop Solutions. Bolagets molnbaserade lösningar för marknadsföring av bostäder avsedda för främst fastighetsmäklare, fastighetsbolag och fastighetsutvecklare stärker Vismas satsning på fastighetsmarknaden ytterligare.

– Med Visma som partner och ägare ser vi fram emot att ytterligare påskynda våra tillväxtambitioner. Tillsammans med dem ökar våra möjligheter att utveckla vårt företag och våra lösningar avsevärt, säger Fredrik Jonson, vd för Webtop Solutions.

Webtop Solutions kommer att fortsätta verka som ett fristående bolag under eget varumärke. Förändringarna på ägarsidan påverkar inte kunder och anställda.

– Vi är glada över att Webtop Solutions blir en del av Visma-familjen. Vi känner företaget väl sedan tidigare och är imponerade av vad de har uppnått. Med vår expertis inom teknik och säkerhet samt deras branschkunskap kommer vi tillsammans att kunna stärka Webtops produkter ytterligare till förmån för användare, kunder och våra kunders kunder, säger Erlend Sogn, Managing Director på Visma Real Estate samt styrelseordförande i Webtop Solutions.


För mer information, vänligen kontakta:

Erlend Sogn, Managing Director Visma Real Estate, +47 45002406 erlend.sogn@visma.com

Fredrik Jonson, vd Webtop Solutions, +46 702165989 fredrik@webtopsolutions.se


Om Webtop Solutions

Webtop Solutions grundades 2003 och har kontor i Stockholm, Malmö, Trondheim och i Oslo. Företaget har 30 anställda och omsatte år 2020 96 miljoner norska kronor. Webtop omsätter cirka 75 miljoner kronor i Sverige med fokus på digitalisering av mäklarkedjor och deras marknadsföring.

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden