Gå direkt till innehåll
Visma stärker inom beslutsstöd genom förvärv av OneStop Reporting

Pressmeddelande -

Visma stärker inom beslutsstöd genom förvärv av OneStop Reporting

Visma förvärvar OneStop Reporting, en leverantör av molnbaserade BI-lösningar för rapportering, budgetering och analys med verksamhet i Norge och Sverige. Företagets lösningar kan integreras med ett flertal av marknadens ledande affärssystem, inklusive många av Vismas lösningar.

– OneStop Reportings molnbaserade lösningar är ett av branschens ledande system och visionen om att vara en drivkraft för digitalisering av rapportering, budgetering och analys passar bra in i Vismas strategi, säger Carola Lissel, vd för Visma Software i Sverige.

Förutom molnbaserad programvara erbjuder företaget omfattande kunskapsförmedling genom kurser och webbseminarier.

– Med ökande krav på automatisering, integration, säkerhet och tillgänglighet har molnbaserade lösningar blivit allt viktigare. Våra visioner om innovation och utveckling uppfylls för både kunder och anställda genom förvärvet från Visma, säger Jarle Roti, vd för OneStop Reporting.

Visma har de senaste åren sett ett starkt växande intresse från kunder att bättre kunna dra nytta av viktig data som affärssystemet rymmer på ett enkelt sätt.

– Den ökade förståelsen för nyttan med Business Intelligence, i kombination med att vi nu kan erbjuda en spetslösning inom detta område, kommer ge våra kunder stora möjligheter att bygga smarta beslutsstödslösningar för framtiden, avslutar Carola Lissel.

För mer information, vänligen kontakta:
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Jarle Roti, vd för OneStop Reporting, +47-913-84 199

Om OneStop Reporting
Sedan 2007 har OneStop Reporting utvecklat och drivit systemlösningar för rapportering, budgetering och analys med huvudkontor i Oslo. Produktsviten OneStop Reporting har varit i försäljning sedan 2009 och företagets uppgift är att tillhandahålla den ultimata rapporterings-, budgeterings- och analyslösningen för små, medelstora och stora företag. Deras lösningar tar stora marknadsandelar på både små och medelstora företag och redovisningsföretag. Under senare år har tillväxten varit mer än 100% från år till år.

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57