Gå direkt till innehåll
Visma Spcs skrämmer bort det sista bokföringsspöket

Pressmeddelande -

Visma Spcs skrämmer bort det sista bokföringsspöket

Med det nya programmet Visma Avendo eEkonomi kan småföretagaren fakturera och sköta sina bankbetalningar var som helst där det finns en internetansluten dator.

– Avendo eEkonomi utgår från småföretagarens vardag, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs. Företagaren kan fullt ut ägna sig åt sin verksamhet och sköta både fakturering och bankaffärer på nätet. Bokföringen tar programmet hand om i bakgrunden.

– Det här är en lösning som många företagare vill ha – det ska vara enkelt, det ska fungera och det ska vara tillgängligt överallt, säger Rolf Dahlberg.

En guide hjälper användaren igång med Avendo eEkonomi på några minuter. Det är vad det tar att registrera sig som användare, lägga in uppgifterna om det egna företaget och börja jobba.

Programmet är helt och hållet skapat för webben och utnyttjar den senaste tekniken. Det är dessutom inte beroende av vilken dator användaren har. Avendo eEkonomi fungerar lika bra på en Mac som på en dator med Windows.

Koppling till internetbanken
– För det flesta småföretagare är två saker allra viktigast: faktureringen och betalningarna, säger Rolf Dahlberg. Eftersom programmet får en koppling till företagarens internetbank bokförs in- och utgående betalningar utan att man behöver lyfta ett extra finger.

På samma smidiga sätt görs avstämningar mellan programmet och bankkontot. I takt med att nya affärshändelser inträffar uppdateras dessutom programmets startsida med en grafisk presentation av hur företaget ligger till. Här är Handelsbanken först ut med en koppling.

– Vi har fortsatt på vår linje att automatisera så mycket som möjligt av det som många upplever som ”den krångliga bokföringen”, säger Rolf Dahlberg. Med Avendo eEkonomi tar vi bort bokföringsspökena och ger småföretagarna en krångelfri vardag med kontroll och mer tid för det viktigaste jobbet – att driva och utveckla sina företag.

Se filmen och läs mer om Visma Avendo eEkonomi på www.vismaspcs.se!

För mer information kontakta
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs, 0705-20 01 30, rolf.dahlberg@visma.se
Stefan Olson, utvecklingsansvarig Visma Spcs, 0733-42 42 01, stefan.olson@visma.se

Ämnen

Kategorier


Visma ger små och stora företag, handel, offentlig verksamhet, organisationer och föreningar effektiva lösningar för ekonomisk administration och verksamhetsstyrning. Vismakoncernen har 3.500 anställda i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Holland och Rumänien. I Sverige sysselsätts 1.000 personer.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Relaterat innehåll

Relaterade event