Gå direkt till innehåll
Lön Smart
Lön Smart

Pressmeddelande -

Visma Spcs lanserar Lön Smart – ett nytt webbaserat löneprogram

Visma Spcs lanserar i dag Lön Smart, ett nytt webbaserat löneprogram. Med Lön Smart kan företagare integrera sin bokföring och lönehantering i samma system, vilket ger fördelar i form av enklare administration och mindre risk för fel.

– Lön Smart är byggt enligt samma flöden och logik som dagens Visma Lön, som är det mest använda löneprogrammet på marknaden. Vi tror att Sveriges företagare kommer uppskatta fördelarna med att ha sin bokföring och lönehantering samlad i ett och samma webbaserade system, säger Ewa Fältström, Produktägare för Lön Smart på Visma Spcs.

Löneadministration är en stor del av en företagares vardag, men det kan vara krångligt att räkna ut korrekt lön för sina anställda. Utmaningarna kan handla om timlön som varierar för olika skift, frånvaroavdrag för exempelvis sjukdom eller föräldraledighet, eller tillägg som semester- och övertidsersättning.

–Visma Spcs är den leverantör som flest småföretagare i Sverige väljer för sin lönehantering. Jag är stolt över att vi hela tiden fortsätter utveckla moderna, molnbaserade system som gör vardagen säkrare och enklare för småföretagen och även är nyckeln till ett hållbart arbetsliv för dem. Med smarta digitala lösningar kan Sveriges småföretagare fokusera på det de gör bäst – att driva och utveckla sina företag, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Förutom att samla bokföring och lönehantering i ett och samma system kan Lön Smart också användas till tidrapportering för anställda och automatisk utläggshantering, vilket ytterligare förenklar företagarnas vardag.

– Med Lön Smart blir det ännu enklare för företagaren att göra rätt eftersom uppdateringar sker automatiskt. Det innebär att förändringar i lagar och regelverk aldrig blir ett problem för användaren, säger Ewa Fältström

I Sverige finns i dag omkring en miljon företag, varav merparten är små bolag med upp till nio anställda. Visma Spcs är den leverantör som flest småföretagare i Sverige väljer för sin bokföring, fakturering och lönehantering.

Om Lön Smart
Det webbaserade programmet Lön Smart lanseras av Visma Spcs den 23 september och går att köpa fristående för 249 kronor per månad och 12 kr per anställd. Vill du istället att de anställda rapporterar sin frånvaro och närvaro via en webbportal är kostnaden 35 kr per anställd.

Läs mer: Lön Smart

Film: om Lön Smart 

För mer information, kontakta gärna:
Ewa Fältström, Produktägare Lön Smart, Visma Spcs, ewa.faltstrom@visma.com
Malin Fredriksson, Pr-ansvarig Visma Spcs, 073–313 43 88, malin.fredriksson@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 13 600 anställda, 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 741 miljoner euro år 2020 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73