Gå direkt till innehåll
Visma Software samarbetar med framtidsbyrån Deskjockeys

Pressmeddelande -

Visma Software samarbetar med framtidsbyrån Deskjockeys

Visma Software breddar partnerledet och inleder ett samarbete med den prisbelönta redovisnings- och revisionsbyrån Deskjockeys. Partnerskapet innebär att Deskjockeys certifieras för att sälja och leverera det molnbaserade affärssystemet Visma.net.

– Det känns jättespännande att inleda detta samarbete. Vi tror att Deskjockeys kunskap och erkänt moderna arbetssätt kan förstärka Visma.nets position på marknaden, säger Carola Lissel, vd för Visma Software.

Visma Softwares 25 partner finns i dag över hela Sverige. Den omfattande certifieringen innebär en kvalitetsstämpel och fungerar som en garanti för kunder. Partnerskapet är samtidigt en del i Deskjockeys strategi, som går ut på att spara tid och pengar åt kunder inom ekonomitjänster och revision med den senaste tekniken och effektiva digitala processer.

– Vi får förfrågningar från allt större bolag. Vi ser Visma.net som ett framtidsprogram som gör det möjligt för oss att möta deras behov, säger Peter Rexhammar, delägare i Deskjockeys.

Vismas och Deskjockeys gemensamma mål är att hjälpa fler kunder att minska sin administrativa börda genom ökad automatisering och digitalisering. Det sker bland annat genom att schemalägga transaktioner och processer och automatisera hela arbetsflöden.

Om Deskjockeys
Deskjockeys bildades som revisionsbyrå 2005 och startade redovisningsdelen av verksamheten 2013. De har sedan starten upplevt en snabb tillväxt och utsågs 2014 till Årets framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Peter Rexhammar, delägare i Deskjockeys, 070-570 68 34, peter@deskjockeys.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 700 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57