Följ Visma

Visma ökar sin skanningskapacitet

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2012 08:30 CEST

Visma köper S4F Progress AB och ökar därmed sin kapacitet inom dokumentskanning i Sverige.

S4F Progress AB har 25 anställda och driver sin verksamhet från Fagersta. Verksamhetens huvudfokus är skanning och tolkning av fakturor. S4Fs verksamhet är ett starkt komplement till Vismas befintliga skanningsenheter i Falun och Röyrvik Norge.

− Genom förvärvet ökar vi Vismas möjlighet att erbjuda dokumenthantering som del av en outsourcinglösning eller som en specialiserad tjänst till alla typer av företag, oavsett storlek och bransch, säger Magnus Hedlund, vd för Visma Services.

− Vi är glada för de möjligheter som kommer att ges S4F Progress som en del av Nordens största programvaru- och outsourcingleverantör. Vi ser fram emot att kombinera S4F Progress och Vismas kompetens och marknadsmöjligheter, säger Anders Svensson, vd för S4F Progress.

S4F Progress AB blir en del i Vismas Services-division, och Fagersta-enheten blir Vismas primära skanningscenter i Sverige.

För mer information, kontakta
Magnus Hedlund, vd för Visma Services AB, 08-693 90 71
Anders Svensson, vd för S4F Progress AB, 0223-195 70

Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Bifogade filer

PDF-dokument