Gå direkt till innehåll
Visma lanserar ny inköpsportal

Pressmeddelande -

Visma lanserar ny inköpsportal

Tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal från datorn, mobilen eller surfplattan och egen anpassning av vilka avtal de anställda ska ha tillgång till. Det är bara några av fördelarna i den nya inköpsportalen från Visma Advantage.

Med den nya inköpsportalen kan små och medelstora företag underlätta inköpsprocesserna och få större kontroll över hur inköpen görs på företaget. Inköpsportalen från Visma Advantage gör det möjligt för företag att fokusera mer på kärnverksamheten genom att använda redan färdigförhandlade inköpsavtal.

– Vår vision är att inköpsportalen ska innehålla mer än bara information. Vi vill att portalen ska underlätta inköpsprocesserna för våra kunder och att den ska fungera som ett inköpsverktyg. Dessutom blir deras avtal tillgängliga var de än är, säger Henrik Salwén, vd för Visma Advantage.

Ny inköpsportal ger nya fördelar
En av de nya funktionerna i den nya inköpsportalen är att företagen kan lägga upp sina egna avtal som de har förhandlat själva. På så sätt har de alla sina avtal samlade på ett ställe. Administratörerna kan nu även välja vilka avtal som de anställda ska få tillgång till samt lägga in egna riktlinjer för hur de olika avtalen ska användas. En annan nyhet är att portalen är anpassad för mobiler och surfplattor.

– Vi har lyssnat på våra kunder och utvecklat en helt ny inköpsportal med deras önskemål och behov i fokus. Vi har därför koncentrerat oss på ett användarvänligt gränssnitt, nya smarta funktioner och anpassning för mobila enheter. Framöver ser vi stora möjligheter med löpande utveckling och nya funktioner, säger Henrik Salwén.


Inköp för företag

Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för 15 000 små och medelstora företag. Tack vare den samlade köpkraften kan kunder hos Visma Advantage få tillgång till en mängd starka inköpsavtal inom bland annat drivmedel, resor och telefoni. All information om avtalen finns samlade i inköpsportalen.

För mer information, kontakta
Henrik Salwén, vd för Visma Advantage, 08-534 817 63

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73