Gå direkt till innehåll
Visma lanserar integration mellan eEkonomi och Zapier

Pressmeddelande -

Visma lanserar integration mellan eEkonomi och Zapier

Visma är först ut bland svenska mjukvaruleverantörer inom bokföring, fakturering och lön att lansera en integration till Zapier, verktyget som hjälper Visma eEkonomi och andra webbtjänster att prata med varandra och skapar smarta arbetsflöden Bland de appar som finns samlade hos Zapier finns exempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Sheets, Slack och PayPal. 

– För oss finns inga större hjältar än de som förverkligar sin idé och sitt företag. Tillsammans med Visma och Zapier kan Sveriges småföretagare få en ännu smidigare och mer flexibel vardag, säger Helene Struthers, produktägare för Visma eEkonomi på Visma Spcs.

Visma är först ut bland svenska mjukvaruleverantörer inom bokföring, fakturering och lön att lansera en integration till Zapier, verktyget som hjälper olika webbtjänster att prata med varandra och skapar smarta arbetsflöden. Integrationen gör det möjligt för småföretagare att koppla samman funktioner i Visma eEkonomi med ett tusental appar som de använder varje dag och som automatiserar deras arbetsflöden. Det kan handla om allt från administrativa processer till marknadsföring, kundanskaffning och försäljning.

Bland alla de appar som finns samlade hos Zapier finns bland andra Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Sheets, G-mail, Slack och PayPal.

– Vi är glada och stolta över partnerskapet med Zapier, inte minst för att verktyget är så enkelt. Småföretagare kan själva automatisera sitt företagande, utan att behöva kunna ett dugg om programmering eller kodning, säger Helene Struthers.

För mer information, kontakta gärna:
Helene Struthers, produktägare för Visma eEkonomi på Visma Spcs, 072- 451 38 47, helene.struthers@visma.com
Johanna Stier, pressansvarig på Visma Spcs, 073-056 17 69, johanna.stier@visma.com

Ämnen

Kategorier


Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73