Gå direkt till innehåll
Visma lanserar Control Edge - ett nytt molnbaserat ekonomisystem för stora bolag
Visma lanserar Control Edge - ett nytt molnbaserat ekonomisystem för stora bolag

Pressmeddelande -

Visma lanserar Control Edge - ett nytt molnbaserat ekonomisystem för stora bolag

Nu lanserar Visma det helt molnbaserade ekonomisystemet Visma Control Edge. Den nya lösningen riktar sig främst till en målgrupp som ofta upplever utmaningar med att höja sin automatiseringsgrad på ett tillförlitligt sätt: stora företag med många användare och omfattande transaktionsvolymer.

- Med Visma Control Edge möter vi en efterfrågan vi starkt känner av. Företag som tidigare tvekat inför molntjänster på grund av specifika krav på individuell konfigurering och anpassning har kommit över en tröskel, och vi har lagt i en ytterligare växel, säger Karin Grawsiö, produktchef för Visma Control Edge.

Utvecklingen av Visma Control Edge bygger vidare på det väletablerade ekonomisystemet Visma Control - med en helt ny plattform, fullt ut som molntjänst som resultat. Tryggheten med en beprövad lösning som grund i kombination med molnets fördelar och en skräddarsydd leverans vad gäller integrationer och konfigurering blir en komplett lösning för de stora företagens mest vitala processer.

Visma Control Edge körs redan i dag av ett flertal företag som skiftat från Visma Control, med mycket god respons. Under det kommande året väntas ett stort antal kunder göra samma sak och vi har dialog med flera företag som väntat på den lösning som Visma Control Edge kan erbjuda.

- I Visma Control Edge har vi ett modernt och starkt ekonomisystem i molnet för företag med mer komplexa behov. Nu kan vi i en snabbare takt hjälpa fler att förädla och bygga vidare på sina arbetsflöden med ökad automatisering som kan spara resurser, säger Liselotte Verbeek, tf vd på Visma Software AB.

  Om Visma Control Edge

  Visma Control Edge är ett modernt, molnbaserat ekonomisystem för stora företag med många användare. Automatisering av processer och arbetsflöden är i fokus, samtidigt som stor vikt läggs vid varje företags behov av individuell konfigurering och integrationer.

  Läs om ekonomisystemet här: visma.se/controledge

  Se och hör mer - lyssna in till presentation och demo av Visma Control Edge,


  För mer information, kontakta gärna:

  Liselotte Verbeek, tf vd för Visma Software

  Tfn. +47 934 62133

  Mail. liselotte.verbeek@visma.com

  Ämnen

  Kategorier


  ---------------------
  Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

  Presskontakt

  Malin Carlson

  Malin Carlson

  Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73