Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Visma Invoice Manager byter namn

Visma Invoice Manager byter namn till Visma Document Center Enterprise, förkortat Enterprise. Detta är ett steg i ledet för att satsa internationellt på produkten, samt att samla Vismas elektroniska leverantörsfakturaprodukter (EFH) under ett samlingsnamn.

- Vi vill visa marknaden att vi har flera produkter inom EFH-segmentet och kan tillgodose allas behov av elektronisk fakturahantering, menar Björn Mattsson, vd för Visma Software. Det positiva för våra kunder är, att när Visma släpper en produkt internationellt, blir det alltid mycket fokus på vidareutveckling.

I samband med namnbytet kommer också en ny release av Enterprise att släppas med bland annat ordermatchning mot affärssystemet Visma Business.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vvd/försäljningsdirektör Visma Software, 0704-266116, carola.lissel@visma.com

Visma Software AB utvecklar och marknadsför affärs- och ekonomisystem för medelstora och stora företag/organisationer. Systemen kan anpassas till behoven inom specifika verksamheter och lätt integreras med andra verksamhets- och branschsystem. Visma Software AB har ca 100 anställda i bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på visma.se/program

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73