Följ Visma

Visma inleder samarbete med Software Innovation

Pressmeddelande   •   Maj 06, 2011 09:00 CEST

Visma inleder ett samarbete med Software Innovation kring deras produktsvit 360° för dokument- och ärendehantering. Härmed stärks Vismas ställning som den ledande leverantören av system för dokument- och ärendehantering på den svenska marknaden.

Samarbetet innebär att Visma inom sitt bolag Visma Sirius bygger upp ett särskilt ”Team 360°” vars uppgift blir att leverera införande, förvaltning och vidareutveckling av 360°.

Visma levererar sedan tidigare systemlösningar för dokument- och ärendehantering baserade på den egna produkten Diabas samt FormPipe Platina. Genom att ta in 360°, som bygger på Microsofts samarbetsplattform Sharepoint, kompletterar Visma sin portfölj och utökar valfriheten för kunderna.

– Målsättningen är att kunna erbjuda såväl den offentliga som den privata sektorn den bästa produkten utifrån varje kunds behov och önskemål, säger Andreas Wikholm, vd för Visma Sirius.

– Visma har visat att de är en mycket kompetent leverantör av system för dokument- och ärendehantering och står för hög kvalitet och erfarenhet. Därför har vi valt att inleda samarbetet med Visma. För att betona satsningen ger vi direkt Visma Sirius statusen Preferred Partner, säger Lennart Hane, vd för Software Innovation.

För mer information kontakta
Andreas Wikholm, vd för Visma Sirius, 08-633 22 50, andreas.wikholm@visma.com
Lennart L. Hane, vd för Software Innovation Sweden, 0730-33 31 00, lennart.hane@software-innovation.se

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Bifogade filer

PDF-dokument