Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Visma inleder samarbete med Phonera

Phonera är en av vinnarna i Visma Advantages upphandling av kommunikationslösningar. Syftet är att erbjuda flera typer av attraktiva telefoni- och bredbandstjänster till de företag som är kunder till Visma Advantage.

Samarbetet påbörjas under maj månad och löper två år framåt. Tillsammans kommer parterna att erbjuda speciellt förmånliga avtal gällande såväl fast telefoni och mobiltelefoni som olika former av ip-lösningar och bredbandstjänster. Erbjudandet riktar sig till de företag som är kunder till Visma Advantage och som nyttjar Vismas inköpsportal.

Inköpsportal för företag
Visma Advantage gör upphandlingar av ramavtal för över 8 000 små och mellanstora företag inom många olika områden, däribland telefoni- och bredbandstjänster. Avtalen finns tillgängliga i Visma Advantages inköpsportal.

Börsnoterade Phonera har toppat Svenskt Kvalitetsindex mätningar under flera år gällande just pålitliga och prisvärda telefoni- och kommunikationslösningar för företag.

– Vi tycker att Phonera har ett intressant erbjudande mot små och mellanstora företag, där de både ligger långt framme i tekniken och har en attraktiv prisbild, säger Henrik Salwén, vd för Visma Advantage.

Phonera AB (publ) fokuserar på två kärnaffärer riktade mot enbart företag och är organiserat i två affärsområden – Telefoni och Managed Services. Phonera skapar lönsamhet och tillväxt genom att erbjuda kostnadseffektiva och moderna kommunikations- och serverlösningar för telefoni, internet och hosting. Phonera har cirka 60 000 företagskunder och omsatte förra året 335,4 mkr. Aktien handlas på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Oslo. Mer finansiell information finns på www.phonera.com

För ytterligare information, kontakta
Henrik Salwén, vd för Visma Advantage, 0708-16 66 11, henrik.salwen@visma.se
Robert Öjfelth, vd för Phoneras affärsområde Telefoni, 0701-82 00 07, robert.ojfelth@phonera.se

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73