Gå direkt till innehåll
Visma inleder samarbete med 3

Pressmeddelande -

Visma inleder samarbete med 3

Visma breddar sitt utbud inom telefoni och inleder ett samarbete med mobiloperatören 3. Samarbetet innebär att Vismas kunder får förmånliga priser och villkor på mobiltelefoni, bredband och växeltjänster från 3.

– Det känns väldigt spännande att inleda ett samarbete med 3 som är en av Sveriges ledande aktörer inom mobiltelefoni och bredband. Vi har sett en stor efterfrågan hos våra kunder att hitta en partner på detta område och vi känner att 3 matchar upp de stränga krav vi satt upp, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Förmånliga priser
Samarbetet med 3 innebär att Vismas kunder nu kan teckna telefoniabonnemang till förmånliga priser, med eller utan mobil. Kunder får även förmånliga priser på bredband och växeltjänster. Genom att Vismas kunder kan gå direkt till partnerwebbshopen hos 3 genom inköpsportalen kan de enkelt beställa telefoniabonnemang till förmånliga priser direkt via nätet.

­– Jag ser fram emot vårt kommande samarbete med Visma. Jag upplever att Visma, precis som vi på 3, är ett starkt kundfokuserat företag som vänder sig till små- och medelstora företag med marknadskraftiga produkter och tjänster, säger Nicholas Högberg VD 3Sverige.

Många kunder
Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för cirka 150 000 företag vilket gör det möjligt att förhandla fram ett starkt avtal med 3. Kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom telefoni och bredband.

Om 3
3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. De erbjuder både företag och privatpersoner mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster. 3Gruppen har haft en stark tillväxt och sommaren 2013 har 3 närmare 27 miljoner kunder i Europa. Läs mer på tre.se.

För mer information, kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig, Visma Advantage, 08-534 817 62
Mattias Segelmark, pressansvarig, 3Sverige, 073-543 89 77

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73