Gå direkt till innehåll
Visma i miljöhus med kontinentalt läge i Malmö

Pressmeddelande -

Visma i miljöhus med kontinentalt läge i Malmö

Visma i Malmö har samlat alla sina bolag under samma tak på Universitetsholmen. Här finns nu fem bolag inom koncernen i en av Nordens första fastigheter med miljöcertifiering på allra högsta nivå.

Det nya kontorshuset på Neptunigatan i Malmö är certifierat enligt det internationella miljösystemet LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Byggnaden är klassad som ett GreenBuilding-projekt, vilket bland annat innebär att energiförbrukningen ska vara 25 procent lägre än Boverkets krav.

I de ljusa, moderna och centralt belägna lokalerna finns från och med nu Malmökontoren för Visma Software, Visma Services, Visma Spcs, Visma Consulting och Visma Esscom. Möjligheter finns också för en vidare expansion med plats för nya medarbetare.

Fortsatt expansion
− I och med flytten har vi möjliggjort för fortsatt expansion i moderna lokaler i en utvecklande miljö som utformats med hållbarhet i centrum. Vi har också skapat ännu bättre förutsättningar för samarbete mellan Vismas verksamheter, som tidigare varit utspridda på flera adresser i Malmö, säger Jens-Oskar Göransson, kontorsansvarig på Visma Services i Malmö.

− Tillsammans är vi nu 140 medarbetare från Visma under ett tak med alla möjligheter som det ger. Vi ser nu fram emot att vara en ännu viktigare del av Malmös näringsliv med vårt engagemang, våra tjänster och vår centrala placering i Malmös utveckling, säger Jens-Oskar Göransson.

Det nya kontorshuset ligger på Universitetsholmen i Malmö hamn. Det har byggts av Skanska och ägs sedan hösten 2012 av Vasakronan.

För mer information, kontakta
Jens-Oskar Göransson, kontorschef Visma Services Malmö, 040-10 13 50, jens-oskar.goransson@visma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma +46 73 313 43 88

Relaterat material