Gå direkt till innehåll
Visma förvärvar BokaMera och breddar sitt erbjudande med bokningssystem online

Pressmeddelande -

Visma förvärvar BokaMera och breddar sitt erbjudande med bokningssystem online

BokaMera är specialiserade på att hjälpa företag och entreprenörer över hela Sverige bli bokningsbara online. Visma ser en unik möjlighet att utveckla erbjudandet och skapa ytterligare mervärde för kunderna genom förvärvet.

– Vi ser en fantastisk möjlighet att utveckla vårt erbjudande och stor potential i att kunna erbjuda en modern och anpassningsbar lösning för olika typer av bokningar, både för våra befintliga och framtida kunder. Med våra produkter kan småföretagare fokusera på det som är viktigast för dem, att starta, driva och utveckla sina företag säger Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs.

Under de senaste åren har BokaMera fokuserat på produktutveckling av plattformen, vilket har resulterat i en modern och teknisk lösning. Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen.

Idag levereras bokningsplattform till över 6000 företag i en unik mix av branscher. Genom att bli en del av Visma ser båda bolagen stora möjligheter att tillsammans ytterligare öka antalet användare som kan förenkla sin hantering av bokningar för sina verksamheter.

– Vi är väldigt glada över att få ingå i Vismakoncernen och ser fram emot att vidareutveckla och skapa nya lösningar tillsammans med Visma Spcs. Ända sedan starten har vår vision varit att ha en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Plattformen vi erbjuder används av både små och stora organisationer och passar även föreningar. Vi ser fram emot att bli en del av ett starkt varumärke på marknaden, säger Kristian Bendrén, vd BokaMera.


För mer information kontakta:

Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs
Mail. charlotte.von.sydow@visma.com
Tel. +46 703 92 01 22

Kristian Bendrén, vd BokaMera
Mail. kristian@bokamera.se
Tel. +46 761 17 33 63

Om BokaMera

Företaget BokaMera AB startades 2011 med ambitionen att göra företag och entreprenörer över hela Sverige bokningsbara online via mobilen, webben och surfplatta. Ända sedan starten har visionen varit att ha en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Det ska vara enkelt att skapa en närvaro online och bygga relationer med sina kunder som får verksamheten att växa. Våra kunder ska kunna lägga mer fokus på sina kunder och sitt företag och mindre fokus på det administrativa arbetet. https://bokamera.se/

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88
Charlotte von Sydow

Charlotte von Sydow

Vd på Visma Spcs