Gå direkt till innehåll
Visma förvärvar Agree2 och fördjupar sitt erbjudande inom Purchase to Pay

Pressmeddelande -

Visma förvärvar Agree2 och fördjupar sitt erbjudande inom Purchase to Pay

Visma förvärvar Agree2 Sweden AB, ett svenskt bolag inom Purchase to Pay (P2P). Agree2 Sweden AB blir en del av Visma Proceedo och kommer med sin spjutspetskompetens ytterligare fördjupa Visma Proceedos erbjudande mot privat sektor.

- Agree2 Sweden AB har en enorm kompetens inom området Purchase to Pay och djupgående samarbeten med globala aktörer. Att addera det till Visma Proceedo känns både spännande och mycket strategiskt viktigt i vår framtida satsning. Dessutom är det extra roligt att Vismakoncernen i stort också ser de enorma möjligheter som finns inom P2P. Att vi satsar tillsammans!, säger Stefan Norr, vd på Visma Proceedo.

- Vi ser positivt på förvärvet då Agree2 Sweden AB nu blir en del av ett större sammanhang och Visma i synnerhet som en av Europas snabbast växande mjukvaru koncerner. Vi kommer att kunna fortsätta vår verksamhet med nuvarande kunder men vi ser nu också möjlighet att växa och erbjuda vår kompetens till fler, säger Jari Rajanen, VD Agree2 Sweden AB.

- Automatisering och digitalisering av såväl inköpsflöden som fakturahantering ligger redan högt på agendan i alla stora bolag idag, men i takt med både oroligare ekonomiska tider och ett ökat fokus på hållbarhet ur fler perspektiv är jag säker på att det fokuset kommer att öka ytterligare. En större satsning är det enda rimliga, säger Stefan Norr.

  Visma Proceedo erbjuder P2P-lösning för både offentlig och privat sektor. Att förvärva Agree2 Sweden AB är ett komplement för att stärka erbjudandena kopplade mot P2P och ge kunderna alla förutsättningar för att lyckas med inköp till betalning.

  För mer information, kontakta gärna:

  Stefan Norr, vd Visma Proceedo
  Tfn. +46 733 98 11 55
  Mail. stefan.norr@visma.com  Ämnen

  Kategorier


  ---------------------
  Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Tillsammans är vi 13 500 anställda som är dedikerade till att göra morgondagen bättre för våra 1 400 000 privata och offentliga kunder i Europa och Latinamerika. 2021 hade Visma en omsättning på 2 081 miljoner euro. Besök oss på visma.se.

  Presskontakt

  Malin Carlson

  Malin Carlson

  Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

  Visma
  Box 4015
  203 11 Malmö
  Sweden