Gå direkt till innehåll
Visma förlänger samarbete med Phone House

Pressmeddelande -

Visma förlänger samarbete med Phone House

Visma förlänger och stärker sitt samarbete med Phone House, vilket innebär att Phone House nu kan hjälpa Vismas kunder att välja telefonilösning och operatör. Vismas kunder kan fortsatt nyttja de förmånliga priser som samarbetet ger.  

– Phone House är en av våra starkaste leverantörer i inköpsportalen. Det långvariga samarbetet bygger på en flexibel lösning med både ett brett butiksnät och en specialanpassad webbshop för våra kunder. Phone House har stort kundfokus och en bra förståelse för vad våra kunder efterfrågar och detta ledde till ett förlängt samarbete, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Fler tjänster
Genom det förlängda avtalet har även tjänsteutbudet för kunderna utökats. Nu kan kunder hos Visma Advantage även få hjälp av Phone House med att välja telefonilösning och operatör.

– Genom att jämföra operatörstjänster kan vi hela tiden ta fram den bästa lösningen, vilket förhoppningsvis kan effektivisera både tid och kostnader för kunden, säger Peter Savéros, kundansvarig hos Phone House.

Sedan tidigare har kunderna tillgång till en anpassad webbshop hos Phone House med rabatterade priser på mobiltelefoner, surplattor och tillbehör. Kunderna kan även välja att handla i någon av Phone House butiker och då använda Vismas avtalskod för att få de rabatterade priserna.

Inköpsavtal för företag
Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för 15 000 små och medelstora företag. De erbjuder sina kunder inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom kommunikationslösningar.

För mer information, kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig, Visma Advantage, 08-534 817 62
Peter Savéros, kundansvarig, Phone House, 070-265 72 00

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73