Gå direkt till innehåll
Visma erbjuder nytt avtal med skräddarsydda företagsförsäkringar

Pressmeddelande -

Visma erbjuder nytt avtal med skräddarsydda företagsförsäkringar

Visma har slutit ett avtal med försäkringsförmedlaren Adekvat Försäkring gällande lösningar särskilt anpassade efter företags behov. Avtalet innebär att kunder hos Visma Advantage kan ta del av ett skräddarsytt erbjudande med företagsförsäkringar till fördelaktiga priser. Försäkringslösningarna utgörs av VD- & Styrelseansvarsförsäkring, Förmögenhetsbrottsförsäkring samt Tjänstereseförsäkring.

– För ett mindre företag kan det räcka med ett bedrägeri eller ett skadeståndskrav för att hela verksamheten ska sättas på spel. Att vara ordentligt försäkrad bör därför vara en prioritering, och vi är väldigt glada att kunna erbjuda så fördelaktiga lösningar till alla våra kunder genom avtalet med Adekvat Försäkring. De tre lösningarna är specifikt framtagna för våra kunder och ger ett brett skydd mot ekonomiska förluster som annars kan få förödande konsekvenser för ett företag, säger Henrik Salwén, vd på Visma Advantage.

Tre starka försäkringar
Risken för VD, styrelseledamot eller ledande befattningshavare att drabbas av personligt betalningsansvar har ökat de senaste åren då affärsklimatet har förändrats. VD- & Styrelseansvarsförsäkringen ger ett starkt skydd för företagsledares intressen vid en eventuell skadeprocess som kan kosta både tid och pengar.

Om ett företag skulle drabbas av bedrägerier, förskingring och stölder så är Förmögenhetsbrottsförsäkringen värdefull. Den skyddar mot brott som begås av anställda och tredje man samt vid elektronisk brottslighet och databrott.

Många företag missar att teckna en fullgod tjänstereseförsäkring för sin personal, utan att tänka på att man inte omfattas av sin privata hemförsäkring vid resa i tjänsten. Tjänstereseförsäkringen innebär ersättning vid olycksfall eller dödsfall i samband med tjänsteresa, men gäller även för ersättning av lös egendom och vid förseningar.

– Vi på Adekvat Försäkring är glada att kunna utveckla Visma Advantages breda utbud av inköpsavtal ytterligare. Tillsammans har vi tagit fram tre försäkringslösningar som ger småföretagare den trygghet de behöver i ett modernt arbetsliv, säger Fredrik Ottosson, vd på Adekvat Försäkring.

För mer information kontakta
Henrik Salwén, vd på Visma Advantage, 010-141 29 02, henrik.salwen@visma.com
Fredrik Ottosson, vd på Adekvat Försäkring, 0470-70 40 51, fredrik.ottosson@adekvatforsakring.se

Om Adekvat Försäkring
Adekvat Försäkring erbjuder specialanpassade försäkringar, bland annat för småföretag. De ser sig själva som kreativa nytänkare – en självbild som bekräftades i år med utmärkelsen ”Årets Försäkringsförmedlarbolag - Sak 2016” vid den årliga galan ”Insurance Awards”.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell och kontorsmaterial.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02