Gå direkt till innehåll
Visma erbjuder nytt avtal med låga priser på hemelektronik

Pressmeddelande -

Visma erbjuder nytt avtal med låga priser på hemelektronik

Visma har tecknat avtal med hemelektronikkedjan SIBA. Avtalet innebär att kunder hos Visma Advantage får förmånliga priser på allt från vitvaror till dataprodukter, i alla butiker och webbshopen. Avtalet med SIBA kommer så småningom att övergå till ett samarbete med NetOnNet.

– Hemelektronik är ett område som efterfrågas av våra kunder, och med SIBA kan vi presentera en leverantör som verkligen kommer att uppskattas. Att vi dessutom kan erbjuda samma priser på nätet som i butik gör avtalet ännu mer attraktivt, säger Daniel Saldenius, partneransvarig på Visma Advantage.

Fördelaktiga priser på nätet och i butik
Samarbetet med SIBA ger Vismas kunder fördelen att spara pengar vid inköp av all slags hemelektronik. De erbjuds lägre priser på varor i samtliga produktkategorier och får även ta del av särskilda erbjudanden. De fördelaktiga priserna gäller både i SIBAs webbshop och i företagets butiker runt om i landet. Avtalet med SIBA kommer så småningom att övergå till ett samarbete med NetOnNet i och med kedjornas pågående sammanslagning.

– Det nya samarbetet med Visma Advantage gör oss stolta. SIBA Företag har sen starten 1991 varit en viktig leverantör för företag runt om i Sverige. Vårt fokus har alltid legat på kundnöjdhet, och nu får vi möjlighet att leverera produkter och tjänster till småföretagarna som är kunder hos Visma Advantage. Vi ser fram emot att tillgodose förväntningarna och bidra till deras framtida utveckling, säger Peter Olsson, försäljningschef SIBA Företag.

För mer information kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage, 010-141 29 07, daniel.saldenius@visma.com
Nora Ay, PR- & Communication Manager på NetOnNet Group AB, 070-450 02 05, nora@netonnetgroup.com

Om SIBA
SIBA AB är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag inom hemelektronik. Det är ett familjeföretag i tredje generation och har funnits på den svenska hemelektronikmarknaden i över 65 år. SIBA Företag erbjuder företagare att göra sina inköp i deras rikstäckande butiker eller via e-handelskanalen som erbjuder ett bredare och mer företagsanpassat sortiment.

Om Visma Advantage

Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell och kontorsmaterial.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02