Gå direkt till innehåll
Visma erbjuder nytt avtal med Bokus

Pressmeddelande -

Visma erbjuder nytt avtal med Bokus

Visma har nyligen tecknat avtal med Bokus, en av de största återförsäljarna av böcker på nätet med ett utbud av miljontals titlar. Avtalet innebär att Visma nu kan erbjuda små och medelstora företag att handla litteratur hos Bokus till förmånliga priser.

– Med Bokus i vår portfölj fortsätter vi att stärka vårt erbjudande med en namnkunnig och uppskattad leverantör. Våra kunder kommer ha möjlighet att stärka sin kompetensutveckling med bra rabatter på till exempel managementlitteratur samt att köpa uppskattade gåvor till sin personal, säger Rickard Lindqvist, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Förmånliga priser i webbshop
Det stora antalet kunder hos Visma Advantage gör det möjligt att förhandla fram ett riktigt bra erbjudande hos Bokus. Det nya avtalet innebär att Vismas kunder får rabatt när de handlar i Bokus webbshop.

– Bokus har lång erfarenhet av att samarbeta med professionella inköpare inom både den offentliga och den privata sfären och vi valde Visma Advantage som vår nya partner för deras kunnighet kring smidiga inköpslösningar med förmånliga priser. Tillsammans kommer vi kunna ge ett starkt erbjudande till små och medelstora företag i landet, säger Henrik Smedenfors, Key Account Manager, Bokus.

Om Bokus
Bokus ägs av Akademibokhandeln AB och erbjuder företagare och privatpersoner att köpa böcker på nätet och med snabba leveranser. I utbudet finns över 6 miljoner titlar av både svensk och utländsk litteratur.

Inköpsavtal för företag
Visma Advantage samförhandlar i dag inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt avtal med Bokus. Kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett femtiotal områden, bland annat inom litteratur.

För mer information, kontakta
Rickard Lindqvist, leverantörsansvarig, Visma Advantage, 010-141 29 07
Henrik Smedenfors, Key Account Manager, Bokus, 010-741 98 09

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 700 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88

Relaterat material