Gå direkt till innehåll
Visma en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare

Pressmeddelande -

Visma en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare

När de nordiska studenterna röstar fram sina drömarbetsgivare placerar Visma sig som nummer 13 bland de mest attraktiva arbetsgivarna inom IT. Det visar Universums årliga karriärundersökning, som besvarats av 38 500 universitets- och högskolestudenter från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Visma har i år klättrat sex placeringar jämfört med i fjol, från nittonde till trettonde plats.

– Vi arbetar aktivt med att knyta kontakter med potentiella medarbetare och är därför mycket glada över att fler och fler IT-studenter ser Visma som en attraktiv arbetsgivare, säger Marie Lundgren, employer branding-ansvarig på Visma.

– De arbetsgivare som placerar sig högt på rankingen har lyckats i sitt talangarbete, och har därmed tagit ett avgörande steg mot fortsatt framgång. Aldrig förr har en organisations framgång varit så beroende av dess humankapital, och arbetsgivare som inte förstår vikten av att attrahera och rekrytera rätt personer kommer att få kämpa för sin överlevnad, säger Petter Nylander, vd på Universum.

Läs mer: Se den fullständiga rankingen

För mer information, kontakta
Marie Lundgren, employer branding-ansvarig på Visma, 010-141 25 40, marie.lundgren@visma.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 400 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88