Gå direkt till innehåll
Visma breddar sitt utbud inom förmånliga avtal på hotell

Pressmeddelande -

Visma breddar sitt utbud inom förmånliga avtal på hotell

Visma har tecknat avtal med Best Western Hotels & Resorts, en av världens största hotellkedjor. Avtalet innebär att företag som är kunder hos Visma Advantage får förmånliga priser hos Best Western i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt erbjudande av fördelaktiga inköpsavtal inom hotell och att Best Western har valt oss som samarbetspartner. De är en av världens största hotellkedjor och kommer bringa stort värde till våra kunder, säger Rickard Lindqvist, partneransvarig på Visma Advantage.

Förmånliga priser på hotell
Samarbetet med Best Western ger Vismas kunder möjlighet att spara in kostnader på sina resor. Det nya avtalet ger förmånliga priser hos Best Western i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Visma Advantage. Tillsammans ger vi små och medelstora företag prisfördelar som tidigare endast kommit större bolag till hands. Visma är en perfekt partner för att hjälpa oss nå ut till de små och medelstora företagen, säger Steven Ide, Key Account Manager på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information, kontakta
Rickard Lindqvist, partneransvarig, Visma Advantage, 010 - 141 2916
Steven Ide, Key Account Manager, Best Western Hotels & Resorts, 0735 - 14 39 09

Om Best Western Hotels & Resorts
Best Western Hotels & Resort är en global hotellkedja med över 4 100 hotell över hela världen. I Skandinavien erbjuder de cirka 130 hotell som alla är privatägda och hotellrummen har därför olika stil och karaktär.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell och kontorsmaterial.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88

Relaterat material