Gå direkt till innehåll
Visma breddar sitt utbud av förmånliga avtal inom resor

Pressmeddelande -

Visma breddar sitt utbud av förmånliga avtal inom resor

Visma har tecknat avtal med MTR Express, som kör snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. Avtalet innebär att företag som är kunder hos Visma Advantage nu får förmånliga priser på sträckan med MTR Express.

– Vi är stolta över att kunna bredda vårt erbjudande av fördelaktiga inköpsavtal inom resor och att MTR Express har valt oss som samarbetspartner. Detta är ett helt nytt avtalsområde som kommer ge stora fördelar till våra kunder, säger Rickard Lindqvist, partneransvarig på Visma Advantage.

Samarbetet med MTR Express ger Vismas kunder möjlighet att spara in kostnader på sina resor. Det nya avtalet ger förmånliga priser på tågresor mellan Stockholm och Göteborg.

– Att fortsätta växa bland affärsresenärer är ett av våra fokusområden och genom samarbetet med Visma Advantage får vi möjlighet att nå tusentals mindre och medelstora företag. De får i sin tur mycket förmånliga priser på resor med MTR Express tack vare sitt Visma-medlemskap, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express

För mer information, kontakt
Rickard Lindqvist, partneransvarig, Visma Advantage, 010 - 141 29 16
Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express, 0766 - 14 92 17

Om MTR Express
MTR-koncernen är ett av världens ledande företag inom spårbunden kollektivtrafik och infrastruktur med verksamhet i Asien, Australien och Europa. Sedan mars 2015 kör MTR snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm under varumärket MTR Express. MTR Express erbjuder de dokumenterat mest punktliga snabbtågen på sträckan.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell och kontorsmaterial.

Relaterade länkar

Ämnen


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02

Relaterat material