Gå direkt till innehåll
Visma breddar sitt erbjudande med komplett verktyg för projekthantering – lanserar Visma Tid Pro

Pressmeddelande -

Visma breddar sitt erbjudande med komplett verktyg för projekthantering – lanserar Visma Tid Pro

I decennier har Visma Spcs gjort det smidigare för småföretagare att sköta sin bokföring, fakturering och lönehantering. Nu breddar bolaget sitt erbjudande och lanserar Visma Tid Pro, ett molnbaserat och komplett verktyg för tid- och projekthantering.

– Tjänsteföretag som tar betalt för sin och sina anställdas tid utgör den största andelen av Sveriges alla företag. Med en smart lösning som håller koll på deras tid och resurser, från offert till uppföljning, får de en ännu enklare vardag, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Sedan 1980-talet har Visma Spcs gjort svenska småföretagares vardag bekvämare med smarta lösningar för bokföring, fakturering och lönehantering. Nu breddar Visma Spcs sitt erbjudande och lanserar ett molnbaserat och komplett verktyg för tid- och projekthantering. I Visma Tid Pro får småföretagare bland annat:

  • Offerthantering med e-signering
  • Resursplanering
  • Projekthantering
  • Koll på arbetad tid, sjukfrånvaro, utlägg och traktamente.
  • Smart uppföljning och analys av viktiga nyckeltal

– Med Visma Tid Pro kan småföretagen nu spara tid på att minska sin manuella administration och istället fokusera på det de gör allra bäst – driva och utveckla sina verksamheter, säger Andreas Kjellman Adolfsson, produktägare för Visma Tid Pro.

I Sverige finns omkring en miljon företag, varav de allra flesta är små med upp till 9 anställda. Tjänsteföretag som säljer sin och sina anställdas tid utgör två tredjedelar av landets alla företag.

För mer information, kontakta gärna:

Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs, 070-392 01 22, charlotte.von.sydow@visma.com

Andreas Kjellman Adolfsson, produktägare för Visma Tid Pro, 076 131 23 65, andreas.kjellman@visma.com

Läs mer: Så här kan du som småföretagare jobba smart i projekt: En guide om projekt.

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Charlotte von Sydow

Charlotte von Sydow

Vd på Visma Spcs