Gå direkt till innehåll
Visma breddar inköpstjänsten med rabatter hos Elgiganten

Pressmeddelande -

Visma breddar inköpstjänsten med rabatter hos Elgiganten

Visma har tecknat avtal med hemelektronikkedjan Elgiganten. Avtalet ger kunder till Visma Advantage rabatter på produkter inom samtliga kategorier i kedjans sortiment. De förmånliga priserna gäller i alla Elgiganten-varuhus och i webbshopen.

– Sedan tidigare har vi haft ett framgångsrikt samarbete med Phone House, och när de nyligen blev en del av Elgiganten såg vi stora möjligheter till ett samarbete med hela hemelektronikkedjan. Elgiganten har länge varit en eftertraktad leverantör bland våra kunder så det är väldigt roligt att avtalet nu är på plats, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Lägre priser i 161 varuhus och butiker
Det nya avtalet ger Vismas kunder lägre priser på all typ av hemelektronik i Elgigantens 78 varuhus, samt i de 83 Elgiganten Phone House-butikerna över hela Sverige. Samma rabatter gäller även i webbshopen. Visma Advantages kunder kan också handla över telefon eller få en rådgivande säljare till arbetsplatsen för att se över elektronikbehovet. Produkter kan även testas i upp till 30 dagar utan krav på köp.

– Vi är väldigt stolta över att Visma Advantage har valt oss som leverantör. Det innebär en enorm möjlighet för oss att visa upp våra styrkor och fördelar som B2B-aktör för 15 000 företagskunder över hela Sverige. Det här företagsavtalet omfattar dessutom alla våra kanaler, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

För mer information kontakt
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage, 010-141 29 07, daniel.saldenius@visma.com
Jessica Wallin, Kommunikationsansvarig/PR Manager på Elgiganten, 070-359 36 36, press@giganten.se

Om Elgiganten
Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3 700 anställda och 159 butiker och varuhus. Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och på Färöarna.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell, kontorsmaterial och elektronik.

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02