Gå direkt till innehåll
Foto: Bläck & Co
Foto: Bläck & Co

Pressmeddelande -

Visma blir premiumpartner till Öster i samhället

Visma är ny premiumpartner till Öster i samhället. Målet med samarbetet är att göra Växjö till en välkomnande och attraktiv plats för alla. Samarbetet presenteras på en gemensam pressträff på Myresjöhus Arena i Växjö i dag.

Med samarbetet vill Visma vara med och bygga vidare på den verksamhet som Öster i samhället redan har startat upp och driver.

– Växjö ska vara en plats där alla känner sig välkomna. Öster i samhällets verksamhet bidrar i allra högsta grad till det. Vi vill självklart också vara med och ta ansvar, säger Jens Ahlstrand, ansvarig för Visma Spcs sponsorsamarbeten.

Öster i samhället är en del av Östers IF och jobbar med olika fotbollsprojekt som ska främja integration och kamratskap samt motverka mobbning och utanförskap. Målet med Öster i samhället är att alla ska ha möjlighet att spela fotboll.

Ett av projekten är Nattfotboll, där ungdomar samlas i Tipshallen på fredagskvällarna för att spela fotboll. Andra verksamheter är Kvartersfotboll, då Öster i Samhället kommer ut till de spontanfotbollsarenor som finns i flera bostadsområden runt om i Växjö kommun, och Parafotboll, med målet att fotboll ska vara för alla, oberoende av förutsättningar.

– Öster i samhället har ett stort socialt och lokalt engagemang och står för en inkluderande syn som vi delar fullt ut. Det har varit ett avgörande skäl till att vi går in i det här samarbetet, säger Jens Ahlstrand.

Gemensam pressträff
Jens Ahlstrand, ansvarig för Visma Spcs sponsorsamarbeten och Andreas Skagerlind, försäljnings- och marknadschef på Östers IF, håller i dag en gemensam pressträff om samarbetet.

Tid: Fredagen den 19 januari klockan 12.30.

Plats: Stig Svensson-salen, Myresjöhus Arena, Storgatan 78, Växjö.

Om Öster i samhället:
Öster i samhället är en del av Östers IF och jobbar med olika fotbollsprojekt som ska främja integration och kamratskap samt motverka mobbning och utanförskap. Målet med Öster i samhället är att alla ska ha möjlighet att spela fotboll.

För mer information, kontakta:
Andreas Skagerlind, försäljnings- och marknadschef Östers IF, 072-167 47 71
Jens Ahlstrand, ansvarig för Visma Spcs sponsorsamarbeten, 070-279 30 78

Johanna Stier, pressansvarig Visma Spcs, 073-056 17 69


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 600 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73