Gå direkt till innehåll
Visma Agda vässar tiden med TimeTerminal

Pressmeddelande -

Visma Agda vässar tiden med TimeTerminal

Visma Agda och TimeTerminal inleder ett nytt och nära samarbete. Samarbetet innebär att Visma Agda nu blir en komplett leverantör av tid. Därmed stärks Vismas position ytterligare som ledande leverantör av system och tjänster inom lön- och personalområdet på den svenska marknaden.

− Vi kan nu i samarbete med TimeTerminal erbjuda marknadens modernaste och mest användarvänliga tidterminaler som ett komplement till Agda PS. TimeTerminal är ett modernt företag med många smarta lösningar som liksom Visma ligger i framkant högteknologiskt. Så det känns därför extra bra att vi tillsammans kan bli vassare på tid, säger Björn Mattsson, vd på Visma Agda.

Visma Agdas kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden. Var fjärde löntagare inom den privata sektorn får sin lön via Agda PS. Det innebär att cirka 5 000 svenska företag och organisationer använder Agda PS. Med Visma Agda får kunden en HR-strategisk partner som tillhandahåller ett komplett HRM-system och förenklar företagens personalprocesser.


TimeTerminal utvecklar och säljer tidterminaler. Med mer än 30 års samlad erfarenhet av tidregistrering och tidterminaler är TimeTerminal marknadsledande i sitt segment.

För ytterligare information, kontakta
Björn Mattsson, vd för Visma Agda, 0431-44 94 00, bjorn.mattsson@visma.se
Hans Hindersson, vd för TimeTerminal, 08-522 046 61, hans.hindersson@timeterminal.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav 1 500 i Sverige. 2012 uppgick omsättningen till 5 749 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88