Gå direkt till innehåll
Årets vinnare: Ekonomibyrån i Tranås och Saldo Redovisning från Stockholm
Årets vinnare: Ekonomibyrån i Tranås och Saldo Redovisning från Stockholm

Pressmeddelande -

Visma Accounting Awards 2022: Årets vinnare är Ekonomibyrån i Tranås och Saldo Redovisning

För femte året i rad utsågs vinnarna i Visma Accounting Awards som delades ut på Ekonomi & Företagsmässsan idag. Årets vinnare i kategorin Kundernas pris är Saldo Redovisning från Stockholm och Ekonomibyrån i Tranås vann Medarbetarnas pris.

– Vårt mål på Visma Spcs är att med våra ekonomisystem förenkla administrationen för branschen. På så vis bidrar vi till ett mer hållbart arbetsliv och företagande för redovisningsbyråerna. Vårt jobb är även att underlätta för byråerna i deras arbete med att hjälpa Sveriges småföretagare att växa och skapa ännu fler jobb, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Visma Accounting Awards instiftades 2018 och syftet med priset är att lyfta och hylla redovisningsbyråer som utvecklar både svenskt näringsliv och sina egna medarbetare.

Priset består av en halv dags workshop eller seminarium med Vismas branschexpert inom redovisning och revision – Jan Söderqvist. I vinsten ingår även resa, hotell och förberedelse. Prisutdelare var Åsa Ringius Alvarez och Marcus Schirén från Visma Spcs.

Vinnare av Medarbetarnas pris - Ekonomibyrån i Tranås

Juryns motivering:

Ekonomibyrån i Tranås medarbetare är ett härligt gäng som trivs på jobbet! Deras nomineringar till Visma Accounting Awards beskriver en familjär känsla med kunden och teamet i fokus. Här har man på riktigt förstått att medarbetare som blir väl omhändertagna på jobbet, blir ännu bättre på att hjälpa Sveriges företag.


Vinnare av Kundernas pris - Saldo Redovisning

Juryns motivering:

Med glöd, engagemang och mycket kärlek hjälper Saldo sina kunder att utvecklas. De ser varje kunds behov och möjligheter oavsett om företaget är litet eller stort. Saldo ligger i framkant med digitaliseringen och står för kvalitet och hållbarhet vilket ger kunderna stor trygghet. Tillsammans bygger de Sveriges företag.

Juryn som har utsett årets vinnare har bestått av Charlotte von Sydow, VD, Kajsa Lüning, HR Manager, Linda Olsson, affärsområdeschef för redovisningsbranschen, Simo Panas, affärsområdesansvarig för byråsegmentet, Boo Gunnarson, företagarexpert. Samtliga i juryn är från Visma Spcs.

Om Visma Accounting Awards:
Sveriges bästa redovisningsbyråer hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål. De bygger också arbetsplatser med en fantastisk kultur som stöttar medarbetarna i att nå sin fulla potential. Priset delas varje år ut till den byrå vars kunder eller medarbetare på bästa sätt berättar hur byrån lever upp till andan i Visma Accounting Awards.

För mer information, kontakta gärna:

Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs
Tel. 070-392 01 22
Mail. charlotte.von.sydow@visma.com

Maria Nickolausson, Creative leader & Head of Partners Accounting Office, Visma Spcs,
Tel.070-377 77 58
Mail. maria.nickolausson@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Vi har alltid trott på att människor och samhället i stort växer och mår bättre när fler vågar göra företag av det bästa de vet. Därför vill vi förenkla och göra administration till det lättaste som finns med våra självkörande ekonomisystem. Det är vår passion, och vi kommer fortsätta finnas vid din sida när du förverkligar din. Besök oss på vismaspcs.se

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88
Charlotte von Sydow

Charlotte von Sydow

Vd på Visma Spcs

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden