Gå direkt till innehåll
​Världsledande innovationsföretaget SenseAir väljer Agda PS

Pressmeddelande -

​Världsledande innovationsföretaget SenseAir väljer Agda PS

Världsledande innovationsföretaget SenseAir har valt lönesystemet Agda PS och molntjänsten Visma.net Expense från Visma för att hantera löneadministration och reseräkningar. Affären innebär att Visma ytterligare stärker sin position som en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom löne- och personalområdet.

─ Genom att automatisera de administrativa processerna kommer vi att kunna arbeta mer effektivt och frigör tid åt att fortsätta utveckla företaget och våra produkter, säger Linda Hammarström Löfstrand, CFO på SenseAir.

Automatiserade processer spar tid
Hos SenseAir produceras ungefär 110 löner varje månad. SenseAir efterfrågade ett system som automatiserar manuella moment och kan integreras med löneberedningen. Med Agda PS och Visma.net Expense får de en molntjänst där samtliga funktioner så som lön, tid och resor är integrerat i ett personregister och kan attesteras digitalt.

─ Vi ser en ökad efterfrågan på molnbaserade tjänster som kan automatisera lönehanteringen och integrera flera system. Vi är glada att få leverera en lösning till SenseAir som ger dem den utökade funktionalitet och flexibilitet som de önskar, säger Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise.

SenseAir är ett innovationsföretag baserat i Delsbo, Hälsingland. Företaget utvecklar och producerar gassensorer och har cirka 110 anställda. Företaget är världsledande inom sin nisch och exporterar sina produkter över hela världen. SenseAir har idag säljkontor i Sverige, Kina och USA.

Visma Enterprise kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden, inom både privat och offentlig sektor. Bland kunderna finns Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. Cirka 5 000 svenska företag och organisationer använder Agda PS, vilket innebär att var fjärde löntagare i Sverige inom den privata sektorn får sin lön via systemet.

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01
Linda Hammarström Löfstrand, CFO på SenseAir, 0653-71 77 45

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01