Gå direkt till innehåll
Välkommen att titta under huven på Control Edge - lanseringsevent 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm

Pressmeddelande -

Välkommen att titta under huven på Control Edge - lanseringsevent 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm

Vismas nya molnbaserade ekonomisystem Control Edge är mitt i en flygande start. Sedan lanseringen i februari 2022 har intresset överskridit alla förväntningar - många företag är redan i gång, fler är i konkret dialog och flerhundratalet har visat starkt intresse.

Det är tydligt att beslutet att ta vårt uppskattade och etablerade ekonomisystem Visma Control till en ny plattform och molnet är rätt väg framåt. Och att detta är en lösning som många stora företag väntat på.

Välkommen till vårt lanseringsevent den 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm, med möjlighet till samtal med flera av våra nyckelpersoner

Torsdag 20 oktober bjuder vi in alla som vill utmana sin bild av ekonomisystemets roll för verksamheten till Münchenbryggeriet i Stockholm för att fira lanseringen och prata om vikten av modernisering. På deltagarlistan finns i dag representanter från flera av Sveriges stora företag inom främst fastighet och finans. Många av våra kunder kommer också vara där, varav flera kommer att dela med sig av sina erfarenheter från scenen.

Nedan några av de personer som kommer finnas på plats och vara tillgängliga för samtal. Finns intresse för en längre intervju med någon av dem, hör av dig till Niclas Nässlander, niclas.nasslander@visma.com eller tel +46101412769 så planerar vi in det.

  • Øystein Moan, Vismas styrelseordförande och tidigare VD
  • Maria Börjesson, nytillträdd vd för Visma Software AB (1 september)
  • Karin Grawsiö, produktchef för Visma Controls produktlinje
  • Carola Lissel, strategiansvarig för Visma Sverige och tidigare vd för Visma Software AB

Läs mer om eventet här.

Om Visma Control Edge
Visma Control Edge är ett nytt, modernt ekonomisystem för stora företag med många användare. Systemet bygger på uppskattade Visma Control, men på en ny plattform helt i molnet. Kärnkunden är företag inom fastighet, bank/finans och energi.


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 15 000 anställda, 1 200 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 2 081 miljoner euro år 2021 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden