Gå direkt till innehåll
Svinngott UF – vinnare av årets Webbsajt
Svinngott UF – vinnare av årets Webbsajt

Pressmeddelande -

UF-vinnarna av Årets Webbshop och Årets Webbsajt är utsedda

By Julia UF från Blekinge vann kategorin Årets Webbshop och Svinngott UF från Fyrbodal vann Årets Webbsajt. Det blev känt när Visma Spcs och Ung Företagsamhet idag presenterade årets vinnare av respektive kategori.

Juryn hade en mängd bidrag att välja mellan då det var ett stort intresse för årets tävling bland UF-företagarna.

– Det är väldigt roligt att intresset är så stort. Bidragen har generellt hållit en hög nivå gällande design, försäljning och SEO. Det känns som att UF-företagen verkligen har förstått vikten av att erbjuda försäljning via nätet i dessa tider. Antalet bidrag i årets tävlingar är ett kvitto på detta, säger Johan Lange, Account Manager Education på Visma Spcs, om årets tävlingar.

Årets Webbsajt med Visma

1:a - Svinngott UF https://www.svinngottuf.se/ - Fyrbodal
2:a - Travel Guide UF https://www.travelguideuf.com/ - Uppsala
3:a - Genuine Health UF https://www.genuinehealth.com.se/ - Västmanland


– Vi är överlyckliga och väldigt tacksamma! Känns så kul att vinna, säger Thea Johansson, Evelina Wester och Matilda Andersson som driver Svinngott UF.

Motivering från Visma Spcs: Vinnaren av Årets UF-webbsajt imponerar med en stilren och tilltalande design. Hemsidan innehåller tydlig information och bra beskrivning av produkterna. Med en röd tråd genom hela hemsidan blir UF-företaget en självklar vinnare i tävlingen Årets Webbsajt 2022. Stort grattis till Svinngott UF


Årets Webbshop med Visma

1:a - By Julia UF https://www.byjuliauf.site/ - Blekinge
2:a - Ekoholken UF https://www.ekoholken.se/ - Stockholm
3:a - Golfbolaget UF https://www.golfbolagetuf.com.se/ - Västernorrland

Wow! Det här känns jättemäktigt och jätteroligt. Jag har lagt ner väldigt mycket tid på min hemsida då jag tycker det är så himla kul och kreativt att designa och skapa. Ibland har jag suttit lite för länge på kvällarna och jobbat men eftersom att jag tycker det är så kul så har det inte känts jobbigt, säger Julia Nilsson Rapping som driver By Julia UF.

Motivering från Visma Spcs: Årets Webbshop uppfyller alla kriterier av vad landets bästa UF-webbshop ska innehålla. Webbshopen är välarbetad och inbjudande tack vare den högklassiga designen. Webbshopen innehåller klockrena produktbeskrivningar och tilltalande färger. Helhetsupplevelsen för kunden blir att företaget inte bara säljer en produkt, utan också en känsla. Vinnaren av Årets UF-webbshop är By Julia UF.

– UF-företagen spelar en viktig roll för att Sverige ska klara framtidens sysselsättning, välfärd och fortsätta att må bra. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag därför är det otroligt viktigt att man redan i skolan uppmuntrar entreprenörskap och utbildar unga i att driva företag, säger Johan Lange.

Vinnarna i respektive kategori får 3 000 kr och en timmes coachning av Vismas Spcs SEO-expert Björn Hartig som förstapris.

Andraplacerade Travel Guide UF och Ekoholken UF vann 2 000 kr och tredjeplacerade Golfbolaget UF samt Genuine Health UF får 1 000 kr vardera.

Se bifogade bilder av årets vinnare

För mer information kontakta:

Johan Lange, Account Manager Education på Visma Spcs
Mail. johan.lange@visma.com
Tel. +46 76 135 68 47

Petra Peters, Partneransvarig, Ung Företagsamhet i Sverige
Mail. petra.peters@ungforetagsamhet.se
Tel. +46 72 728 74 80

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88