Gå direkt till innehåll
Thoren Business School i Örebro vann reklamtid av Visma – nu visas reklamfilmen i TV4

Pressmeddelande -

Thoren Business School i Örebro vann reklamtid av Visma – nu visas reklamfilmen i TV4

I maj 2021 utsåg Visma Spcs Thoren Business School i Örebro till Årets UF-skola. En del av vinsten var reklamtid till ett värde av en kvarts miljon kronor, denna veckan börjar den reklamfilm som skolan tagit fram under hösten visas i TV4 Hälsingland.

– Vi är otroligt stolta över att vinna priset som årets UF-skola i Sverige 2021. Bakom vinsten ligger ett långt och gediget arbete av personal och elever för att främja och lyfta entreprenörskap för alla elever, på samtliga program på skolan. TBS Örebro andas och lever entreprenörskap där vår UF-verkstad på fredagar är ett tydligt exempel. Filmen återspeglar känslan av att alla elever har möjlighet att nå sin fulla potential både inom entreprenörskap och andra ämnen i våra fina nya lokaler, säger Fredrik Berg, rektor på Thoren Business School Örebro.

Utmärkelsen och priset går till den skola i Sverige som under det gångna läsåret har varit bäst på att jobba med entreprenörskap bland eleverna. I sin motivering till utmärkelsen Årets UF-skola 2021 betonade juryn särskilt det entreprenörskap löper som en röd tråd genom Thoren Business Schools samtliga program. Skolans drivna och engagerade lärare har tillsammans utvecklat en imponerande strategi och tydlig plan kring deras arbete med Ung företagsamhet.

– Bland dagens UF-företagare finns många av morgondagens arbetsgivare. Vi tycker att alla gymnasieelever borde få möjlighet att driva företag på skoltid. Var tredje svensk drömmer om att starta företag. Fler måste vilja starta, driva och utveckla företag för att Sverige ska klara sysselsättning, välfärd och fortsätta att må bra, säger Hilda Netz, utbildningsansvarig på Visma Spcs.

Vismas pris bestod av reklamtid till ett värde av 250 000 kronor, skänkt av TV4 i samarbete med mediebyrån Scream.

Du kan se reklamfilmen här: reklamfilm Thoren Business School i Örebro

Visma stöttar UF med gratis program
Flest småföretagare i Sverige väljer Visma. För att på sikt få fler att starta, driva och utveckla företag och skapa jobb stöttar Visma UF med gratis program. Samtliga elever som har drivit UF-företag under läsåret 2020/2021 har erbjudits program från Visma för att fakturera, bokföra och göra webbsidor utan kostnad. I år aktiverades 1 553 fler Visma UF-paket om man jämför med tidigare år.


Om priset Årets UF-skola:

Vismas pris Årets UF-skola delades ut för trettonde gången. Tidigare har priset gått till Lillerudsgymnasiet i Vålberg, Sven Erikssongymnasiet i Borås, Staffangymnasiet i Söderhamn, Malmö Borgarskola, Vansbro Utbildningscenter, Facetten i Åtvidaberg, Jensen gymnasium Södra i Stockholm, ABB Industrigymnasium i Västerås, Stora Segerstads Naturbrukscentrum i Reftele, Procivitas i Helsingborg och Thoren Business School i Helsingborg. Förra året utsågs Hälsingegymnasiet i Bollnäs till Årets UF-skola.


Om UF

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation som finns i hela Sverige. Organisationen verkar genom skolan för att ge unga människor en praktisk kontakt med näringsliv och eget företagande.

För mer information kontakta:
Hilda Netz, utbildningsansvarig Visma Spcs
Mail. hilda.netz@visma.com
Tel. +46 73 031 56 21

Magnus Riseby, Entreprenörslärare på Thoren Business School
Mail. magnus.riseby@tbschool.se
Tel.+46 70 787 84 20

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88