Gå direkt till innehåll
 TagsIT ingår partnerskap med Visma - stärker upp för att möta hög efterfrågan på modernt affärssystem

Pressmeddelande -

TagsIT ingår partnerskap med Visma - stärker upp för att möta hög efterfrågan på modernt affärssystem

Affärssystemspecialisten TagsIT har under sommaren anslutit som återförsäljare av Vismas flaggskeppsprodukt Visma.net och står nu startklara inför en väntat intensiv höst. Hög efterfrågan på ett modernt, standardiserat affärssystem borgar för en flygande start på ett långt och givande samarbete.

- TagsIT är “spot on” vad vi söker i en samarbetspartner - nytänkande, starkväxande och lyhörda. Deras spetskompetens inom ERP-lösningar blir en stor tillgång till det nätverk av experter som vårt partnerprogram utgör, säger Niclas Nässlander, partneransvarig på Visma Software.

TagsIT har sedan länge ett specifikt fokus på bland annat lösningar för bygg- och entreprenadbranschen som de nu ser stora möjligheter att ta till nästa nivå i sitt Visma.net-erbjudande. Parallellt har de också siktet inställt på att bredda sitt erbjudande, nå nya målgrupper och växa i antal kunder.

- Med Visma.net i vår produktportfölj blir vi starkare och kan hjälpa fler företag att få en långsiktig och hållbar affärssystemslösning på plats. Med bredare tjänsteportfölj blir vi också en mer attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare får möjlighet att utvecklas inom företaget. säger Hamed Shahedi, koncernchef på TagsIT.

Teamet för Visma.net är redan på plats hos TagsIT och utgör en stor del av företagets strategi framåt.

- Visma.net är ett modernt affärssystem i absolut framkant. Jag och mina kollegor ser mycket fram emot att vara en del av dess fortsatta framgång och utveckling tillsammans med Visma och våra framtida kunder, säger Hamed Shahedi.

  Om Visma.nets partnerprogram
  Visma.net är ett av Nordens snabbast växande affärssystem som uteslutande säljs via certifierade partnerföretag. I partnerprogrammet finns i dag ett 20-tal företag. Vi söker alltid efter nya samarbetspartner för att stärka vår närvaro samt leveransförmåga och investerar stort i varje partnerskap vi tror på och väljer att ingå. Läs mer om Visma.net partnerprogram

  För mer information, kontakta gärna:

  Niclas Nässlander, VP Sales & Marketing Visma Software

  Tel. 072-561 27 69

  Mail. niclas.nasslander@visma.com

  Hamed Shahedi, Koncernchef TagsIT

  Tfn. 076-868 01 90

  Mail. hamed.shahedi@tagsit.se

  Ämnen

  Kategorier


  ---------------------
  Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 15 000 anställda, 1 200 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 2 081 miljoner euro år 2021 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

  Presskontakt

  Malin Carlson

  Malin Carlson

  Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

  Visma
  Box 4015
  203 11 Malmö
  Sweden