Gå direkt till innehåll
Svenska Möten framtidssäkrar med Visma.net

Pressmeddelande -

Svenska Möten framtidssäkrar med Visma.net

Företaget Svenska Möten letade efter ett flexibelt och framtidssäkert affärssystem. Valet föll på Vismas nya molntjänst Visma.net.

Tillsammans med sin partner SLLOP kan Visma Software därmed också presentera den första kunden på den nya molntjänsten Visma.net med finansmodul, automatiska betalningar, e-fakturahantering och crm-funktionalitet.

Svenska Möten letade länge efter ett flexiblare affärssystem som passade deras verksamhet och bestämde sig slutligen för att välja Vismas molntjänst. Fyra medarbetare kommer dagligen att jobba i systemet och ledningsgruppen kommer att plocka ut rapporter löpande.

− Vi valde Visma.net för dess flexibilitet och tillgänglighet för användarna. Vi ger också en konkurrensfördel till våra medarbetare, genom kompetenshöjning, då de är pionjärer i ett system som har en stor potential i Sverige, säger Marcus Åkerlind, IT- chef och controller på Svenska Möten.

− Om det inte hade varit Visma som lanserade en ny molntjänst så hade vi nog väntat, men det känns som om både vi och Visma kommer att vinna på detta val i framtiden, konstaterar Marcus Åkerlind.

ŸLäs mer om Visma.net

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 0704-26 61 16, carola.lissel@visma.com
Marcus Åkerlind, IT chef / Controller Svenska Möten, 0703-19 92 32, marcus.akerlind@svenskamoten.se

Svenska Möten är ett bokningsbolag för konferens och möten samt en medlemsorganisation för konferensanläggningar. Svenska Mötens utvalda anläggningar står för 25 procent av den totala svenska mötesindustrin. Läs mer på www.svenskamoten.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73