Gå direkt till innehåll
Svenska Djurhälsovården valde Agda PS för sina löner

Pressmeddelande -

Svenska Djurhälsovården valde Agda PS för sina löner

När Svenska Djurhälsovården skulle se över sin lönehantering tittade de på olika lösningar, både outsourcing och att köra lönerna själva i ett lönesystem. När de undersökte Agda PS från Visma kände de att här fanns ett system där de hade kvar den flexibilitet som uppfyllde deras krav. De valde då att köra sina löner själva i Agda PS.

- Vi märker redan nu att det är en fördel att ha lönearbetet i egen regi jämfört med att köpa tjänsten. Vi har bättre överblick på de ca 50 löner vi producerar per månad och kan lättare fånga upp otydligheter, säger Angelica Krebs, controller på Svenska Djurhälsovården.

Många funktioner skapar flexibilitet och trygghet
Svenska Djurhälsovården tycker att Agda PS har många intressanta funktioner. För dem är Agda PS fortfarande nytt, men de ser möjligheten att på sikt ta in fler funktioner. Det faktum att Visma erbjuder många olika funktioner i Agda PS gör att det känns flexibelt och tryggt för dem. Företag förändras över tid och då är det viktigt att ha ett system som hänger med.

Bra överblick för medarbetarna
- Nu har alla medarbetare möjlighet att gå in via webben och göra egna ändringar, titta på sina lönespecifikationer när de vill, säger Angelica Krebs. Det är enkelt att använda webben med inloggning och moderna användargränssnitt. Medarbetaren får en bra överblick över sina reseräkningar och tidrapporter.

Affären med Svenska Djurhälsovården stärker ytterligare Vismas position som en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom lön- och personalområdet på den svenska marknaden.

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Agda, 0431-44 94 00
Angelica Krebs, controller på Svenska Djurhälsovården, 018 – 68 28 90

Svenska Djurhälsovården AB är ett veterinärt kunskaps- och rådgivningsföretag som arbetar med djurhälsofrågor rörande uppfödning av grisar, nötkreatur för köttproduktion och får. Företagets viktigaste tillgång är medarbetarnas kompetens och expertkunskaper och deras motto är – friska djur i en sund och lönsam djurhållning. Svenska Djurhälsovårdens kunder är uppfödare, den egna branschen och staten.

Visma Agdas kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden. Som exempel kan nämnas företag som Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. 525 000 löntagare får sina löner från Agda PS. Företaget ingår sedan april 2012 i Vismakoncernen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73