Följ Visma

Succé direkt för bokföring utan kontoplan

Pressmeddelande   •   Jan 03, 2007 15:06 CET

- Vi hade en stark känsla av att det här programmet snabbt skulle bli populärt, men inte att det skulle gå så här fort. Det säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs, sedan det nya programmet Visma Enskild Firma passerat 1.000 sålda exemplar redan den första månaden.

Visma Enskild Firma lanserades i början av december som bokföringsprogrammet utan både debet och kredit. Dessutom har programmet en smidig funktion för fakturering och avslutar verksamhetsåret med att skapa årsbokslut och deklarationsbilagor åt näringsidkaren.

- Framgången för det här programmet visar både att förenkling alltid är efterfrågad och att ingen tidigare kunnat tillfredställa just de små enskilda firmornas behov när det gäller administrativa rutiner, säger Rolf Dahlberg.

Detta har även framhållits i redaktionella sammanhang. En skribent kallade programmet ”en snilleblixt … i form av ett busenkelt bokföringsprogram” och en annan beskrev det som ”ett både klockrent och prisvärt program”.

- Min gissning att det här programmet skulle bli en lika stor succé som vi hade med våra första program för ordbehandling och bokföring på 1980-talet har redan slagit in, säger Rolf Dahlberg. Att vi sedan har tiotusentals användare på våra större ekonomiprogram visar att uthållighet och kvalitet ger kunderna den bästa, långsiktiga lösningen.

Mer information om Visma Enskild Firma finns på www.vismaspcs.se/enskildfirma.

För mer information kontakta
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se