Gå direkt till innehåll
​Sturebadet väljer affärssystem från Visma

Pressmeddelande -

​Sturebadet väljer affärssystem från Visma

Sturebadet bestämde sig för att byta affärssystem till en smidigare lösning med lägre underhållskostnader. Valet föll på Visma Business och Vismas certifierade partner EA System.

– Eftersom affärssystemet har en helintegrerad modul för elektronisk hantering av leverantörsfakturor så blir vårt jobb enklare med färre manuella steg. Dessutom hänger allt ihop när vi så småningom behöver uppgradera, säger Mikael Lindfors, verksamhetscontroller på Sturebadet.

Sturebadet stod inför valet att antingen uppgradera den tidigare lösningen eller byta till ett affärssystem bättre anpassat för verksamheten. Att valet föll på Visma Business berodde framför allt på användarvänligheten, möjligheten att sänka driftskostnaderna och den integrerade lösningen för elektronisk fakturahanteringen. Att Sturebadet fick ett stort förtroende för kompetensen hos Vismas partner EA System spelade också in i valet.

En helhetslösning med integrationer
Till Visma Business integreras verksamhetssystemet BRP. I Sturebadetgruppen ingår också KFI Spa management som är distributörer för varumärket Kerstin Florian där även webshoppen och betalningslösningen kommer att integreras med det nya affärssystemet.

Sturebadet valde också att komplettera med Visma BI, en del i produktlinjen Visma Business, där EA System levererar ett anpassat rapportpaket.

– Lösningen som EA System ska implementera visar hur smidigt det är att integrera Visma Business med andra verksamhetssystem, och vi är väldigt stolta över att en så anrik verksamhet som Sturebadet har valt oss, säger Carola Lissel, vd för Visma Software.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Mikael Lindfors, verksamhetscontroller på Sturebadet, 0705-15 33 26, mikael.lindfors@sturebadet.se

Om Sturebadet
Läkaren Carl Curman grundade Sturebadet 1885. Hans dröm var att via bad och motion ge Stockholmarna en bättre hälsa i kropp och själ. Sturebadet är än idag Stockholms mest exklusiva spa- och träningsanläggning, och önskar nu vidga begreppet hälsa till att även omfatta modern hälso- och sjukvård – både för privatpersoner och företag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57