Gå direkt till innehåll
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pressmeddelande -

Stockholms stad väljer Visma för schema och bemanning

Stockholms stad har tecknat ett avtal med Visma Enterprise om leverans av bemanningssystemet Medvind WFM för att möjliggöra effektivare schemaläggning och bemanning inom flera av stadens verksamheter. Avtalet löper på fyra år, med option på ytterligare fyra, och omfattar initialt 5 000 användare.

Inom Stockholms stad finns en rad verksamheter med behov av att schemalägga bemanningen, bland annat inom äldreomsorg, idrott och kultur. Idag har Stockholms stad olika lösningar som inte ger ett tillräckligt bra stöd för planeringen och i upphandlingen ställdes krav på att systemet ska vara lättanvänt, minska manuellt arbete och förenkla kommunikationen under bemanningsprocessen.

– Schemaläggning är ett komplicerat och tidskrävande pussel. När det ligger rätt effektiviserar det inte bara resursanvändningen, utan ger även nöjdare medarbetare. Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att leverera en lösning för framtiden till Stockholms stad, säger Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise.

Det nya avtalet innebär att 19 förvaltningar får möjlighet att använda det nya bemanningssystemet med koppling till lönesystemet. Leveransen innefattar även systemförvaltningstjänster och en fast supporttjänst. Implementeringen är redan igång och systemet kommer att rullas ut successivt till 5 000 användare med option på ännu fler över tiden.

För mer information, kontakta gärna:
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com

Ämnen

Kategorier

Regioner


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 10 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01
Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden