Gå direkt till innehåll
Sportlovstips: Visma Ski Classics 4 Kids i Stockholm den 26 februari

Pressmeddelande -

Sportlovstips: Visma Ski Classics 4 Kids i Stockholm den 26 februari

Ett av Sveriges största skidlopp för barn hålls nu återigen vid Täby Konstsnöspår i Stockholm. En perfekt start på sportlovet för skidsugna barn mellan 3 och 12 år. En rolig tävlingsupplevelse utlovas, att delta är gratis och alla får medalj.

Efter uppehåll i fjol arrangeras nu Visma Ski Classics 4 Kids för fjärde gången av IT-företaget Visma i samarbete med Täby IS Skidklubb. Vi ser fram emot en trygg och rolig skidfest för hela familjen, med de yngre åkarna i fokus.

  • Ingen tidtagning
  • Eget startnummer och vätskestationer
  • Medalj till alla vid målgång
  • Gratis för barn mellan 3 och 12 år
  • Komplett skidutrustning finns att låna, begränsat antal och först till kvarn.

Loppet genomförs utan tidtagning och alla deltar utifrån sina förutsättningar. Det finns två banor att välja mellan, 1,7 km eller 2,7 km. Samtliga åkare får sitt eget startnummer och medalj vid målgång.

Idén till Visma Ski Classics 4 kids är född ur Vismas engagemang i långloppstouren Visma Ski Classics som man är titelsponsor för sedan 2015. Ambitionen är att inspirera till utomhusaktivitet och friluftsliv, samt ge alla barn som vill möjlighet att antingen prova på längdskidor eller uppleva spänningen i att delta i ett riktigt lopp.

På plats finns maskoten Leo från Leos lekland och vi erbjuder också andra roliga utomhusaktiviteter, servering och tävlingar.

Tidigare års tävlingar har varit mycket populära, med nästan 500 deltagare och i år hoppas vi att minst lika många åkare vill komma till start. Vi följer rådande rekommendationer från myndigheter för att erbjuda en så säker upplevelse som möjligt.

När?
Lördag 26 februari 2022
Spåret öppnar kl. 10:00 och håller öppet till kl. 13:00. Sista starten går kl. 12:30.

Var?
Täby IS Skidor konstsnöspår, Vågsjö gård, 187 69 Täby

Vad kostar det?
Visma Ski Classics 4 Kids är gratis för alla barn mellan 3 - 12 år.

Delta digitalt via vår app
De som inte kan delta på plats kan istället använda vår app - Visma Ski Classics 4 Kids. Där kan man registrera barnens alla skidaktiviteter under hela vintersäsongen. Här kan man följa hur långt barnen har åkt, ladda upp bilder från turerna, söka efter vänner, se deras bilder och hur långt de har kört under säsongen. Appen finns för nedladdning i App Store och Google Play.

För praktisk information kring den 26 februari och anmälan besök https://www.visma.se/vismaskiclassics4kids/

För mer information, kontakta gärna:
Buffy Francke, projektansvarig Visma Ski Classics 4 Kids, 076-830 59 30, buffy.francke@visma.com

Ämnen

Kategorier

Regioner


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Elinor Sjögren

Elinor Sjögren

Sponsor & Brand Manager Visma Sverige

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden