Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Spendrups Bryggeri väljer Visma

Visma Proceedo har fått uppdrag från Spendrups Bryggeri AB att leverera ett system för inköp av indirekt material och hantering av avtal.

Den nya inköpsportalen, Visma Proceedo Beställning,  möjliggör en enhetlig beställningsprocess som styr användaren mot avtalade leverantörer och skapar samtidigt en effektivare fakturahantering. Portalen innebär avsevärt minskade kostnader tack vare centrala avtal och processer, attest innan inköp, bättre uppföljning samt enklare administration.

– Visma Proceedo har en stark förankring i marknaden gällande inköpslösningar som är anpassade att användas av många användare för att skapa en enhetlig inköpsprocess, säger Rickard Hansen, vd för Visma Proceedo.

– Inköp av indirekt material sker idag på många olika sätt och alltför många inköp görs hos leverantörer utan avtal med Spendrups. Genom att samla inköpen till färre leverantörer skapar vi förutsättningar för attraktiva avtal och lägre kostnader, säger Michael Hällström, inköpschef på Spendrups Bryggeri AB.

– Vi hälsar Spendrups varmt välkommen till Visma Proceedo och kan konstatera att vi den senaste tiden sett en markant ökning i efterfrågan av våra lösningar för e-handel avslutar Rickard Hansen.

För mer information kontakta
Rickard Hansen, vd Visma Proceedo AB, 08-588 848 00, rickard.hansen@visma.com
Michael Hällström, inköpschef Spendrups Bryggeri AB, 08-672 78 25, michael.hallstrom@spendrups.se

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster och butiksdatalösningar. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 220 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Läs mer på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73